Skip Navigation Links

Tarih yazmak ve tarihi yorumlamak siyasetçilerin işi değildir

DÖRTYOL’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Gündem   A+a-

 

   Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 

    Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü dün Hükümet konağı önünde Kuvayi Milliye Derneği üyelerinin temsili kurtarma gösterisiyle başladı.

 

    Atatürk Anıt alanında çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kutlamalarda Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

 

    Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Tarih yazmak ve tarihi yorumlamak siyasetçilerin işi değildir, ama biz siyasilerde yaşadıklarımızı, gördüklerimizi, bildiklerimizi yorumlayıp halkımıza anlatmakla yükümlüyüz” diyerek başladığı sözlerine; “Tarihten alacağınız güçle yarınlarda ülkemizi yönetmek sizlerin görevidir. Sizlerden tek beklentimiz vatanınızı, milletinizi ve cumhuriyetinizi korumanızdır” diyerek tamamladı.

 

 

    Kutlamalar daha sonra Hükümet Konağı önünde devam etti. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin burada da bir konuşma yaptıktan sonra şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi.

 

 

    Kurtuluş günü münasebetiyle ilk, orta ve liseler arası yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllleri takdim edildi.

 

    Tufan Yıldızlar Koleji öğrencilerinin resimlerinden oluşan sergi ise Dörtyol Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde açıldı.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet