Skip Navigation Links

Tüm Hatay Halkı Davetlidir

Mete Aslan’dan Adaylık Açıklamasına Davet

Gündem   A+a-

 

   İskenderun eski Belediye Başkanı ve MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, bu hafta Cumartesi Günü Saat 13.00’da MHP Hatay İl Binası önünde yapacağı açıklamaya tüm Hatay halkını davet etti. İskenderun’da konvoylarla Antakya İl Merkezine hareket edileceğini duyuran Aslan, sosyal paylaşım sitelerinden de Hatay halkına çağrıda bulundu.

 

 

   Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını belirlemesinin ardından gözler Milliyetçi Hareket Partisi’ndeyken (MHP) Hatay siyasetini değiştirecek olan ve kamuoyunun sıkça ismini getirdiği Eski İskenderun Belediye Başkanı Mete Aslan’ı MHP Hatay Büyükşehir Adayı olarak açıkladı.

 

   İlk Resmi Açıklama Çirkin’den Geldi

 

   MHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mete Aslan adına ilk resmi açıklamayı ise MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin yaptı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklama yapan Çirkin şu ifadelere yer verdi; “Hatay Büyükşehir adayımız METE ASLAN. Evet değerli dostlarım gönüldaşlarım..... Sayın Genel Başkanımız Devlet bahçeli beyin takdirleriyle Mete Aslan Beyin adaylığı kesinleşmiş durumdadır... Amacımız milletimizi AKP-CHP arasına sıkışmaktan kurtarmaktır... Adayımızı Hatay halkının arzusu neticesinde tespit etmiş bulunmaktayız.... Yani yukarıdan dayatarak değil tabana ve halka göre hareket ettik... Yüce Allah'ın izniyle birlikte başaracağımıza inanıyorum....

 

   Cumartesi saat 13.00 de Hatay il merkezimizde tanıtım toplantısı yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir..... Bu konuda geniş açıklamayı daha sonra yapacağım.... Herkese saygılar sevgiler sunuyorum. Allah'a emanet olun”

 

   Sosyal Medya’da ‘Mete Aslan’ Çılgınlığı

 

  Mete Aslan’ın MHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olması siyasi kulislerde ‘Aslan Yuvaya Döndü’ diye yorumlandı. Milliyetçi çıkışları ile bilinen Mete Aslan’ın Cumartesi Günü MHP Hatay İl binasında yapılacak olan açıklamasına İskenderun’dan konvoylar eşliğinde gideceği bildirildi. Öte yandan Aslan’ın sosyal paylaşım sitesinde adaylığının resmileştiği yönünde ki haberler ise binlerce tıklanma ve paylaşımı beraberinde getirdi.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet