Skip Navigation Links

Vatandaş Soruyor ! Bunun Bir Sonu Olmalı !

Türk Telekom’un Çaresizliği, Emniyet’in Çabaları!

Gündem   A+a-

Son zamanlarda artan kablo hırsızlığı vatandaşı da , Türk Telekom yöneticilerini de canından bezdirdi. Akşam uyuyoruz her şey normal sabah uyanıyoruz telefonlar kesik, internet YOK!

Yılbaşından bu yana 7-8 defa yaşanan bu kablo hırsızlığına emniyetli bir çözüm bulunmalı, vatandaş mağdur evine geliyor internet YOK? Tüm işlerini de internetten yürütüyor ise internet şart! Telekom yetkilileri de bu konuda aciz ne yapacaklarını bilmiyorlar, Kabloyu döşüyorlar bitiriyorlar ertesi gün bir bakıyorlar ki kablolar yine uçmuş. Hava ya gitmiyor ya bu kablolar? Bu kablo ile neler yapılabilir? Bunlar araştırılmalı, peki emniyet bu konuda ne yapabilir? Çetelere, kaçakçılara göz açtırmayan emniyetimiz elbette ki bu konuyu bizden daha iyi bilir, fakat kim ne yapıyorsa yapsın vatandaşı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok!
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (4) adet yorum var.
BURHAN 9 Ocak 2014 Perşembe
öncelikle bu konuya yer verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Gerçekten böylesine güzel bir şehirde bu tür olayların halen yşanması üzücü.O bölgede yaşayan akrabalarım ile sık sık yaşanan bu kesintilerden dolayı internet üzerinden görüşmemiz oldukça zor hale geldi.
Velit 9 Ocak 2014 Perşembe
Mağduruz mağduruz bu sesimize emniyetimizin ve telekom yöneticilerinin kökten bir çözüm bulması gerekiyor. Ciddi anlamda zararlarımız oluyor maddi manevi , ağlanacak halimize gülüyoruz . Küçükken ödevimizi yapmadan okula gittiğimizde öğretmen neden yapmadın diye sorduğunda sular kesikti espirisini yapabiliyorduk , şimdi ise kablolarımız çalındı internetim yoktu diyoruz hayret bir olay yahu !
Metin 9 Ocak 2014 Perşembe
Gültepe mahallesinde oturuyorum internetten para kazanıyorum bu yüzdende çok mağdurummm . Bir çözüm istiyoruzzzz !
Murat 9 Ocak 2014 Perşembe
Gültepe mahallesinde oturan biri olarak 8gunhaber bu konuyu ele aldığı için teşekkür ederim. Kablo maduru olaraktan bu işi anlamakta güçlük çekmekteyim.Bu hırsızlar sanki biz bu işi yaparız bizide kimse yakalıyamaz diyip sanki emniyete kafa tutuyorlar bu adamlar nasıl yakalanamıyor anlıyamadık.Bize ulaşıyamayanlara kablolarımız çalındı demeye utanıyoruz artık nasıl bir memleket nerede yaşıyorsunuz diyorlar işallah bu şerefsizler en kısa sürede yakalanır.Teşekkürler.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet