Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özkaya’lar Arçelik Palladium AVM’de

Teknoloji ve tasarımı hizmetle buluşturan Arçelik, yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Gündem   A+a-

 

 Arçelik, yeni mağazasını Hatay’ın merkez ilçesi olan Antakya’da Ekim ayında açılan Palladium Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Açılış, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu tarafından yapıldı.

 

 

Yeni mağaza deneyimini her geçen gün yaygınlaştıran yeniliklerin öncüsü Arçelik, Antakya Palladium Alışveriş Merkezi’ndeki yeni mağazasının açılışını 8 Ocak 2014 tarihinde yaptı.

 

Açılışa Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Arçelik A.Ş. Türkiye, Ortadoğu, Afrika, Türki Cumhuriyetler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı ve Arçelik Satış Direktörü Turgut Karabulut katıldı.

Hatay’ın tanınmış ailelerinden Arçelik’in Hatay’daki ilk bayilerinden Özkayalar’ın sahibi olduğu mağazanın açılışında aile bireyleri Vicdan Eraslan, Melih Özkaya ve Meriç Özkaya da heyecanlarını ortaya koydular.

 

Arçelik’in yeni mağazası, 1955 yılından bu yana Hatay’ın İskenderun ilçesinde Arçelik yetkili satıcısı olan Özkaya Ltd. Şti. tarafından hizmete açıldı. Açılışa özel yapılan satış kampanyalarının dikkat çektiği mağaza, Hataylılar’ın büyük beğenisini topladı. Etkinlikte Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Arçelik’le Mucize Lezzetler yemek programının şefi Refika Birgül ile birlikte mutfağa girdiler; Arçelik mutfağında katımcılara birbirinden lezzetli yemekler pişirip birlikte sundular.

 

Arçelik’in yeni mağazalarında elektronikten beyaz eşyaya, mutfaktan küçük ev aletlerine ve ısıtma-soğutma sistemlerine kadar birbirinden farklı yenilikçi ev teknolojileri yer alıyor. Mağazalarda Arçelik’in yanı sıra Grundig ürünleri de satışa sunuluyor. Deneyimin ön planda tutulduğu yeni Arçelik mağazalarında, Arçelik'in yenilikçi ev teknolojilerinin deneyimleyebileceği bir ortam göze çarpıyor. Ürün sergileme alanlarının ferahlığı keyifli alışveriş yapma imkânı yaratıyor.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar