Skip Navigation Links

Sarıseki’de Büyük Gün…

Sarıseki Belediye başkanı Bülent Özer'in döneminde yapılan tesislerin toplu açılış ve temel atma töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Politika   A+a-

 

   Sarıseki'de tamamlanan Asım Kibar kültür merkezi, başta olmak üzere yapımı tamamlanan hizmet binalarının açılışı Ana okulunun ise temeli atıldı. Törene Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit. MKÜ Rektörü M. Salih Güder, çevre belde belediye başkanları belediye başkan aday adayları iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı. Açımış törenleri öncesi kanyon parkta öğle yemek daveti verildi. Daha sonra gerçekleştirilen açılış törenleri ise Sarıseki Belediye başkanı Bülent Özer'in gövde gösterisine dönüştü. Özar taraftarlarının görkemli karşılama yaptıkları Sadullah Ergin tören alanına girerken üzerine gül yaprakları serpildi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Sarıseki belediye başkanı ve İskenderun belediye başkan aday adayı Bülent Özer bir konuşma yaptı. Halkın yoğun sevgi gösterileri ve tezarvuhatları konuşmaları sık sık kesti. Özer Sarıseki'yi yaptığı hizmetleri anlatarak Sadullah Ergin'in ekibinin bir parçası olmak istediğini ve İskenderun belediye başkan adaylığını cani gönülden istediğini söyledi. Bülent Özer alkışlar ve tezarvuhatlar arasında yaptığı konuşmada Sarıseki halkına en iyi hizmeti vermek için çalıştığını ve şimdi aynı çalışkanlığı İskenderun'un tamamında göstermek istediğini söyledi.

 

   Daha sonra kürsüye davet edilen İskenderun kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ise tezervuhatlar nedineyle konuşmasını kısa keserek Sarısekiye yapılan hizmetleri memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

   “11 Yılda Hızla Büyüyen Bir Ülke Olduk”

   Sevgi gösterileri arasında kürsüye çıkan AK Parti Hatay büyük şehir belediye başkan adayı Sadullah Ergin Türkiyenin son 11 yılda bölgesinde ve dünyada en hızlı büyüyen ülke olduğuna dikkat çekti. Türkiye'nin bugün itibariyle dünyanın en güçlü 16 cı ülkesi haline geldiğini belirten Ergin" Hatay'ın tüm ilçelerinin Türkiye'ye yapılan hizmetlerden en geniş biçimde istifade ettiğini söyleyebiliriz. İnşallah 30 martta hizmet siyasetinin geleceğini belirleşeceksiniz, taş üstüne taş koyan Türkiyenin geleceğini şekillendien hizmetlere vize vereceksiniz inşallah. Gün bugündür dem bu dem her birimiz bu ülkenin geleceği için önümüzdeki 84 gün durmayacağız çalışacağız gayret edeceğiz ve önümüzdeki 15 yılın hizmet siyasetinin devamını sağlayacağız. Sarısekinin bekbelenin azganlığın karayılanın güzel insanları hizmetler yine gelecek. Hatay'ımızın 15 ilçesinde her bir vatandaşımızın alacağı hizmetler artarak devam edecek ve ülkemiz bu kalkınma shamlesini artırarak devam ettirecektir. Bugün açılışını yapacağımız ve temelini atacağımız eserler hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından yapılan hizmet binalarının açılış kurdaleleri toplu halde kesildi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Sarıseki’de Büyük Gün… foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Sarıseki’de Büyük Gün… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet