Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Koltuğa değil hizmete talibiz!

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan; “ Doğumundan Ölümüne İnsanımıza Hizmete Talibiz” dedi.

Politika   A+a-

 

    AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan Bekbele beldesinde yoğun ilgi gösterilen toplantıda koltuğa değil hizmete talip olduklarını söyledi.

   “Halka Hizmet Hakka Hizmet”

   Mehmet Soydan Bekbele’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Osman Çolak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Bekbeleli vatandaşlara seslenen Soydan hizmet adamı olduğunu bir kez daha yineledi. Türkiye’nin içerisinden geçtiği süreci özetle anlatan Soydan askeri, sivil ve yargı darbelerinin olmadığı bir Türkiye için çalıştıklarının altını çizdi.

   Mehmet Soydan Milletvekilli döneminde Bekbele beldesinin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini ve belediye başkanına destek olduklarını söyledi. İskenderun belediye başkanlığı için yola çıkarken halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hareket ettiklerinin altını çizen Soydan şöyle konuştu. “Bilgi birikim ve tecrübelerimizle İskenderun’u en iyi şekilde yöneteciğimize inancımız tamdır. Biz koltuklara gelip oturalım makam derdine asla düşmedik. Ben 2001 yılında İSDEMİR’DE müdürdüm ve işimi gücümü bırakarak AK Partiye katıldım ve memleketime hizmet etmek için yola çıktım. Biz bulunduğumuz makamın hakkını vermek için gerekirse yumruğumuzuda sıkarız masayada vururuz. Vatandaşın hakkını aramak memlekete hizmet etmek için inandığımız şeyler uğruna doğru yolda yürüdüğümüze inanalım. O koltuğun hakkını vermek için sonuna kadar bunun mücadelesini veririz. Bizim için halkın gönlünü almak temel hedeftir. İnsanımıza doğumundan ölümüne kadar hizmet yapma gayreti ve düşüncesiyle bu yola çıktık. İnsallah en iyi hizmeti kim yapacaksa o bu göreve talip olsun. Ve İskenderun bu kez artık muhalefetti kalmasın mutlaka iktidar olsun” dedi.

 

   Soydan halkın sorunlarını da dinledi. Özellikle elektrik kesintileri ve içme suyu konularındaki sorunları dinleyen Soydan temel hizmetlerden ziyade olmayan hizmetleri getirmek iyinin daha iyisini yapmak için bu yola çıktıklarını belirterek vatandaşların sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

 


Koltuğa değil hizmete talibiz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar