Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Süleyman Şah Gençlik Merkezi' hizmete girdi

Antakya Belediyesi tarafından gençlere hizmet etmek amacıyla yaptırılan “Süleyman Şah Gençlik Merkezi” düzenlenen bir tören ile hizmete girdi.

Kültür Sanat   A+a-

 

   Açılış törenine Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve eşi Doç.Dr.Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ile çok sayıda vatandaş ve gençler katılım gösterdi.

   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş törende yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan gençlere sahip çıkmak adına çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Şimdi bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Gençlerimiz için önemli bir çalışmaya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin çeşitli alanlarda yararlanabileceği güzel bir gençlik merkezi oluşturduk. Hatay ve Hatay halkı için hizmetler gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilgili ve donanımlı olması gerekir. Bu anlamda bizler üzerimize düşen görevi yerine getirerek, gençlerimize sahip çıkıyoruz. Hatay’ı geliştiriyoruz ve geleceğe taşımak için çalışıyoruz” dedi.

   Başkan Savaş, 5 yıllık görev süresi içinde şehrin sadece alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgilenmediklerine dikkat çekerek, “Normal belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra şehrin tüm sorunları ile ilgilendik ve şehrimize sahip çıktık. Sorunları tespit ederek, çözüm üretme konusunda çalışmalar yaptık” dedi.

   Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğin teminatı olan gençlere sahip çıkmak adına güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini dile getirerek, "Bu anlamda, gençlerimizin faydalanabileceği güzel bir gençlik merkezi oluşturduk. Bu gençlik merkezimizde, ders takviyeli eğitim kursları, ebru sanatı kursu, satranç kursu, resim kursu, bilgisayar kursu, saz kursu, turnuvalar, il içi ve il dışı kültür gezileri, masa tenisi, langırt, bilardo, air hockey ve play station gibi kurs ve etkinlikler olacak. Tüm faaliyetlerimiz belediyemizin katkıları ile olacak ve gençlerimiz bu kurs ve etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabilecekler” dedi.

   Konuşmaların ardından, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve eşi Doç.Dr.Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl birlikte açılış kurdelesini keserek, gençlik merkezinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

   Düzenlenen törende, Başkan Savaş’a bir tablo hediye edildi, öğrenciler tarafından hazırlanan müzik ve şiir programı sunuldu ve gençlik merkezi sınıfları gezildi.

   Başkan Savaş ve Milletvekili Akgöl, bir süre masa tenisi oynadılar, sıralarda oturarak öğrencilik günlerini hatırladılar.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar