Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ergin: Payas Hatay'ın Yıldızı, Hatay'da Türkiye'nin Yıldızı Olacak !...

Payas İlçe Sakinleri, AK Parti Hatay Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin'i Bağrına Bastı

Politika   A+a-

 

   AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde ilçe gezilerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Payas ilçesinde Payaslılar ile bire bir görüşme imkanı bulan Ergin, Payas'ın Hatay'ın parlayan yıldızı, Hatay'ın da Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

    Payas İlçesine hafta sonu ziyarette bulunan Ergin'i, AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti Payas İlçe Başkanı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Payas ilçe sakinleri karşıladı. İl Başkanı İsmail Kimyeci'nin de bulunduğu ziyarette Payaslı vatandaşlar, AK Parti Hatay Milletvekili Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin'e büyük bir coşku ile sevgi gösterisinde bulundu.

   

   Payasta mahalleler, köyler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Payaslı sakinler ile bir araya gelen Ergin, Amanos tünelleri ile Payas'ın Hatay'ın parlayan yıldızı, Hatay'ın da Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını ifade etti. Ergin düzenlenen toplantılarda Payas sakinlerine, Hatay'a yapılan yatırımlar hakkında aydınlatıcı bilgiler sundu.

    Payas ilçesine Amanos tüneli yatırımı haricinde TOKİ ve Şehir hastanesi yapılacağını müjdeleyen Ergin, "Payas sakinleri olarak toprağınıza sahip çıkın, bu topraklar artık altın değerinde. Amanos tünelinin yapılması ile iş, aş imkanı artacak ve gençler işsizlikten kurtulacak. Bu arada Payas TOKİ konutları ile tanışma imkanına sahip olacak. Payas ilçemizde TOKİ yapımına geçilmesi ile dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olacak. Üst yapı çevre düzenleme çalışmaları, alt yapısı tamamlanmış, sağlam ve modern binalarda oturmak sizlerin de hakkı. Payas ilçemize ayrıca şehir hastanesi yapımı için kolları sıvadık. İnşallah hastanenin temelini en kısa sürede birlikte atar Payas ilçemize, sizlere kazandırmış oluruz" dedi.

    Körfezde kurulacak olan yeni üniversite ile Payas, Erzin ve Dörtyol ilçelerinde fakültelerin açılacağını ifade eden Ergin, "Payas ilçemiz sanayisi bölgesi. MKÜ artık buraya gelmesin. Körfezin artık bu bölgede adı ile anılan bir üniversitesi olsun. Bizler AK Parti Hükümeti olarak laf siyaseti yapmadık. 11 yıldır Türkiye ve Hatay genelinde yapılan yatırımlar ortada. Hatay olarak nereden nereye geldiğimize bir bakın. Ne söz verdiysek yerine getirdik ve verdiğimiz sözü tuttuk. İnşallah önümüzdeki dönemde Payas uçacak. Payasın ilçe olması yolunda sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bizzat emir verdi ve Payas'ın mevcut şartlarına uygun kanun çıkartıldı. Payas ilçe olmayı hak etmişti ve hak ettiğini aldı. Bu ülkenin geleceğini, gençlerini ve yavrularını düşünen zihniyetten korkmayın" dedi.

    Payas İlçesinde gezilerini sürdüren Ergin, Payas MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın'ın bürosuna geçti. MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın'ın hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin, "Seçim büronuzu hayırlamaya geldik " dedi.

    MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Seçim büromuzu hayırlamaya gelerek göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı teşekkür ederim. Sayın Ergin ile 20 yılı aşkın bir kadim dostluğumuz var. Kendisi düzgün ve değerli insandır. MHP adına 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde başarılar dilerim" dedi.

    Ziyarette konuşan Ergin, "Dost yanlısı sıcak ve güzel bir karşılama oldu. Bugüne kadar birbirimizi kıracak harekette bulunmadık. İncimedik, incitmedik. İl başkanlığım döneminde Şefik Çirkin ile refik idik. Parlemento da beraber görev yapıyoruz. Hataylıların geleceğini daha güzel yarınlara taşıma yolunda gayret gösteriyoruz. Seçim büronuz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 


 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar