Skip Navigation Links

DTO Yönetimi, Liman Yeni Genel Müdürünü Ziyaret Etti

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak ve üyeleri Limak İskenderun Uluslar arası Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Mü

Gündem   A+a-

 
 DTO İskenderun Şubesi Yönetimi Liman Yeni Genel Müdürünü Ziyaret Etti
 
 
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak ve üyeleri Limak İskenderun Uluslar arası Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Oğuz Tümiş’i ziyaret etti.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Farabi Cihan Bozcuk, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kavsak, Başkan Vekili Abdul Kadir Doğan, üyeler Hasan Sayın, Teoman Gülay, Erol Vayısoğlu, Semih Çelikten, Mustafa Alper Menteşoğlu, Mahmut Bilen ve Basın Danışmanı Yaşar Diken’den oluşan ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Erol Tümiş ve Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Sipahioğlu, işletme devri sonrası yaşanan gelişmeler ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar konusunda bilgiler verdiler.
Hedeflerinin çok büyük olduğunu söyleyen Genel Müdür Oğuz Tümiş, “ Tüm alt ve üst yapı inşaatları plan ve projeler çerçevesinde yeniden yapılacaktır. İlk günden itibaren çalışmalarımızı başlattık. Konteynır taşımacılığında kullanılan ve Türkiye’ye gelen en büyük ölçekli gemiler buraya yanaşacaktır. Hedeflerimiz büyük olduğu için hem İskenderun’a hem de tüm Türkiye’mize çok güzel şeyler katacağız” dedi.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ise, “Burayı işi çok iyi bilen grubun almasından dolayı mutlu ve gururluyuz. Başta İskenderun ve çevresi olmak üzere tüm bölge halkının umutları yeniden yeşerdi. Eğer Amanos dağlarına yeni bir geçit açılması projesi de hayata geçirilirse İskenderun Limanı eskisinden daha hareketli günleri yakalayacaktır” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet