Skip Navigation Links

Salih Bayar: Mar-Der toplumsal barışa hizmet ediyor

MARDER Başkanı Salih Bayar, derneğin toplumsal etkinliklere önem verdiğini belirterek her kesimden insanların kaynaşmasına katkıda bulunduklarını söyl

Medya   A+a-

 
   Salih Bayar: Mar-Der toplumsal barışa hizmet ediyor
 
   İskenderun Mardinliler Derneği (MARDER) Başkanı Salih Bayar, derneğin toplumsal etkinliklere önem verdiğini belirterek her kesimden insanların kaynaşmasına katkıda bulunduklarını söyledi.
 
   Basın temsicilerinin bir süre önce düzenlediği Şanlıurfa gezisine teşekkür ziyaretini kabul eden Mar-Der yöneticileri adına bir konuşma yapan Başkan Bayar, “Bizim amacımız bu tür etkinlikleri mümkün olduğunca ve imkanlar elverdiği sürece tekrarlayıp hem toplumsal barışa hizmet etmek hem de 22 yıllık dernek geçmişimizde olduğu gibi insanlarımızın kaynaşmasına zemin hazırlamaktır. İskenderun basın temsilcilerinin bu ziyareti derneğimizi onurlandırmıştır. İnşallah başka gezilerde bu etkinlikelere devam ederek sizlerle yeniden bir araya gelme fırsatını yeni yılda bulacağız. Geçtiğimiz hafta kent merkezinde yaptığımız aşure etkinliğimizi toplam 8 bin ikram sayısıyla gerçekleştirmenin de ayrı bir onurunu taşıyoruz” dedi.
 
   Ziyarette gazeteciler adına bir konuşma yapan Erdal Yılmaz da kürsüde yaptığı konuşmada “Bize bu fırsatı tanıyan değerli Başkan Salih Bayar başta olmak üzere tüm Mar-Der yöneticilerini ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Her sivil toplum örgütüne örnek olacak bu etkinlerin devamını diliyoruz” diye konuştu.
Mar-Der ziyaretinde konuklara derneğin Kadın Kolları’na başkanlık eden Gülay Antakyalı’nın biberli ekmeğinden ikram edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet