Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Futbol Oscarları Ödülü İskenderun’da Verildi

‘Türkiye Futbol Oscarları’ adı altında İskenderun’da gerçekleştirilen ödül töreni futbola emek ve destek verdiği değerlendirilen on kişiye törenle ödü

Gündem   A+a-

 

 

 Futbol Oscarları Ödülü İskenderun’da Verildi

 

 

 Global Goal’ın sponsorluğunda ‘Türkiye Futbol Oscarları’ adı altında İskenderun’da gerçekleştirilen ödül töreni futbola emek ve destek verdiği değerlendirilen on kişiye törenle ödül verildi.

 

 İskenderun Ticaret ve sanayi odası toplantı salonunda yapılan ödül töreninde bir zamanlar Turuncu-mavili formayı terleten ve başarıdan başarıya koşturan isimler ile Ünlü Teknik Adam Güvenç Kurtar, Galatasaray’ın eski oyuncusu Mehmet Gönülacar, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın spor yazarları, FİFA Menajeri Cihangir Güner, Futbol yorumcusu Behçet Özen’in de katıldığı ödül töreninde hem duygu dolu anlar yaşandı, hem de eski anılar yad edildi.

 

 

  “Buraları Dolduramıyorsak Yapacak Bir Şey Yok”

 

 Törene Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Adayı Seyfi Dingil, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent yılmaz, İskenderun Ticaret borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, Ünlü Teknik Adam Güvenç Kurtar, spor adamları ve bir grup davetli katıldı.

 

 

 Global Goal Türkiye distribütör Hasan Korkmaz da, futbolcuların antrenman ve altyapıda sporcu yetişmesinde ürünlerinin Avrupa ülkelerinde çok yaygın olduğunu belirterek “Bir İskenderun firması olarak bu ürünü yurt genelinde yayılması, merkezinin burası olması, aynı zamanda kentimizin de tanıtımı açısından mutluluk vericidir” dedi.

 

 

 Organizasyonu düzenleyen Muhsin Cerrahoğlu yapmış oldukları anket sonucu bölgede 10 n değerli ismin ödüle layık görüldüğünü belirterek bu konuda kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

 

 

 

 İskenderunlu Fifa menejeri Cihangir Güner memleket aşkıyla buralara kadar geldiklerini ancak ilgisizliğe vurgu yaparak “Zaten İskenderunspor’u da yok eden bu düşüncedir. Biz İstanbul’da yaşayan İskenderunlular olarak gerçekten İskenderunspor’un neden bu duruma düşmesini tartışmak için buraya sadece kendimiz değil, canlı yanın ekibimizle birlikte geldik. İlk kez kanal T programı İstanbul dışından İskenderun’dan program yaparak burada sporseverlerimize de mikrofon vererek onların düşüncelerini ve önerilerini duyurmak için buradayız ama gerçekten çok üzülüyorum, burada salonun dolu olması lazımdı. Buraları dolduramıyorsak yapacak bir şey yok! Önce insanların kafalarını değiştirmeli” şeklinde serzenişte bulundu.

 

 

 

 Diğer Katılımcıların da düşüncelerini yansıttığı ödül töreninde Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, Kanal T televizyonundan Santrafor programı, Cuma Keseroğlu, Yıldırım Alpay, Dr Vahit Özüperk, Halit Ersoy, Amigo Ali Dağlı ve Fahrettin Boydak ödüllerini törenle aldı.

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar