Skip Navigation Links

Adaylık bekliyorum!

Hatay Büyükşehir Bld.Bşk.Aday Adayı Mahmut BALCI Genel Merkezden adaylık beklediğini, adaylığını hak ettiğine inandığını dile getirdi.

Politika   A+a-

 

HATAY BÜYÜKŞEHİR BLD.BŞK.ADAY ADAYI MAHMUT BALCI: “ADAYLIK BEKLİYORUM”

     Hatay Büyükşehir Bld.Bşk.Aday Adayı Mahmut BALCI Genel Merkezden adaylık beklediğini, adaylığını hak ettiğine inandığını dile getiren Balcı “Partimin oylarını çoğaltmak için CHP’debir nefer gibi gece gündüz çalıştım. 36 yıllık CHP emekçisi olarak, emekçiler adına sesleniyorum. 13 yaşından bu yana her saha da her alanda Sosyal Demokrat kimliğimle çalıştım .Partime, partilime ve parti ayrımı gözetmeden halkıma hizmet ettim.2007 yılında 10.sıra milletvekili adayı oldum Partililerimce en çalışkan milletvekili adayı seçildim.2011 yılında kendimi ilk beşin içinde görmeyi ümit ederken, listede adımı göremedim.3 gün sonra sahalarda CHP’nin neferiydim. Şu anda büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak 2 yıldan bu yana köy köy, belde belde , ilçe ilçe Hatay’da ayak basmadık yer bırakmadım.

 

   Hatay’da Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek benim fikrim olan sosyal derneklerin birleşmesine vesile oldum ve 86 derneğin birlikteliği olan derneğin kurucu başkanlığını ve 4 defa seçim kazanarak 7 yıl başkanlığını yaptım. Hatay’ın en köklü ilçelerinden biri olan Hassalılar Derneğinin kurucu başkanı ve 10 yıldan beri 250 üyesi olan derneğin başkanlığını halen yürütmekteyim.

 

    Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde 10 yıldır Yol-İş Sendikası baştemsilcisiyim. Mesleğim ve konumum gereği sırasıyla Köy Kalkınma, Afet İşleri, Çevre Denetimi görevlerinde bulundum.İlimizi köy köy, mahalle mahalle, belde belde, ilçe ilçe her köşesini gezdim vatandaşla kaynaştım ve diyalog içerisindeyim. Bu görevler süresince hiçbir zaman hiçbir yerde adım şaibeye karışmamıştır. Siyasi, kamu, dernekçi, sendikacı kimliğimle hizmet ettim. Kimseye kırgınlığım küskünlüğüm yoktur. Ben halktan biriyim halkımdan hiç ayrılmadım partim yetki verirse bu seçimi alacağıma ben inanıyorum, ve halkında inandığını biliyorum, CHP Genel Merkezinin de inanmasını ve bana bekliyorum.

 

    CHP genel Merkezi ve Sayın Genel Başkanından sadakat bekliyor, kendi öz evladınız olan sosyal demokrat birisiyle yola çıkacağınıza inanıyor, saygılar sunuyorum.

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet