Skip Navigation Links

“Güzelliklerine Güzellik Kattılar”

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Halk Eğitim Merkezi (HEM) etkinlikleri kapsamında Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’nde engelli çocuklarımızın

Yaşam   A+a-


   “Güzelliklerine Güzellik Kattılar”
3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Halk Eğitim Merkezi (HEM) etkinlikleri kapsamında Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’nde engelli çocuklarımızın saç bakımları yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Kuaför Bölüm öğretmenlerinin katıldı etkinlikte çocuklara hediyeler de verildi.
“Amaç, Her Zaman Anımsamak”
Amaçlarının 3 Aralık Dünya Engelliler gününde engelli çocukları her zaman için anımsamak olduğunu söyleyen HEM Kuaför Öğretmeni Aykut Yorulmaz; “böyle bir proje de yer aldığımız için mutluyuz. Engelliler günü münasebetiyle böyle bir program oluşturan Halk Eğitim Merkezine teşekkür ediyoruz. Bugün burada çocuklarımızın saç kesimi, bakımı ile fön yapacağız. Onları sevindirebiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi. Yorulmaz’ın ardından gerçekleşen etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğurcan Özel Eğitim Merkezi Kurucusu ve Çocuk Gelişim Eğitim Uzmanı Necla Demir, günün anısına HEM Kuaför öğretmenlerine plaket takdiminde bulundu.
 

 
 
 “Güzelliklerine Güzellik Kattılar” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet