Skip Navigation Links

VEMIS' te Hedef, İstanbul Şubesi

1999 yılından bu yana İskenderun’da hizmet veren VEMIS Bilişim Teknolojileri ve Görüntüleme Sistemleri hizmette İskenderun halkına çığır atlatarak bin

Ekonomi   A+a-

 
   Teknolojik Ürünlerde Dünya Markalarına Sahip Olmak İçin;
 
   www.fotopazar.com
 
   1999 yılından bu yana İskenderun’da hizmet veren VEMIS Bilişim Teknolojileri ve Görüntüleme Sistemleri hizmette İskenderun halkına çığır atlatarak binlerce marka ve güvenilir teknoloji ürünlerinin bulunduğu “ www.fotopazar.com” ile müşteri memnuniyetinde sınır tanımıyor.
 
   “Hedef, İstanbul Şubesi”
 
   www.fotopazar.com adresinde yapılan web satışı ile binlerce elektronik markayı uygun fiyatlarla müşterilerinin ayağına getiren VEMIS Bilişim Teknolojileri İskenderun’da olduğu içi çok özel fiyatlarla hizmet verebiliyor. VEMIS Bilişim Teknolojileri olarak www.fotopazar.com için 2 yıldan bu yana çalışma yaptıklarını açıklayan Melodi Çiftçi, hedeflerinin tedarik sürecini en aza indirmek için İstanbul’da bir şube olduğunu söyledi.
 
 
   www.fotopazar.com web satış sitesinde VEMIS olarak 1999 yılından bu yana satılan ürünlerin ve küçük ev aletlerine kadar binlerce markanın yer aldığını belirten Çiftçi; “www.fotopazar.com’da satılan ürünlerimiz 1999 yılından bu yana satışlarımızı yaptığımız ve yaklaşık 4 yıldan bu yana Hatay bölgesinde tek yetkili satıcısı olduğumuz ürünler yer almaktadır. Bunların arasında APPLE ürünleri, CANON marka tüm ürünler ve ekipmanlar aynı zamanda diğer markalar da yine fotoğraf makinesi ve kameralar bulunuyor. Küçük ev aletlerine kadar binlerce ürünlerimiz mevcut” dedi. www.fotopazar.com’un VEMIS Bilişim Teknolojileri ve Görüntüleme Sistemlerinin İskenderun’da olduğu için çok özel fiyatlarla hizmet verdiğine vurgu yapan Çiftçi hedeflerini ise ; “İstanbul’da bir şube en yakın hedefimiz. Bunun tek sebebi tedarik konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz. Biliyorsunuz ki artık insanlar net üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. Oturduğunuz yerden alışveriş yapmak çok büyük bir keyif ve avantaj oluyor. İstanbul’da bir şube açmamızın sebebi hızlı bir şekilde tedarik sürecini sağlamak. İki günde hızlı bir tedarik sağladığınız zaman müşteri memnuniyeti yükselecektir. Bunun için tek sebebimiz bu. Onun dışında memleketimizde hizmet ediyoruz” açıklamasına yer verdi.
 
 
 

VEMIS' te Hedef, İstanbul Şubesi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet