Skip Navigation Links

Belediye Yönetimi Ortak Fikir İle Olur

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Politika   A+a-


CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay;
 
   "Muhtar Konakları Oluşturacağız"
 
  Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Teras Cafe'de düzenlenen sabah kahvaltısında köy ve mahalle muhtarlarına projelerini anlatan Günay, muhtarların vatandaşlar ile kurumlar arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.
 
   "Belediye Yönetimi Ortak Fikir İle Olur"
 
   Belediye yönetiminde ortak akıl ile alınacak fikirlerin önemine vurgu yapan Günay; "muhtarlar daima benim çalışma hayatımda yakınımda olmuş gruplarsınız. Çıktığımız belediye başkanlığı yolunda ortak çalışmalarımız olacak. Bu kenti hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Biliyorum ki bu kentte bu görevi benim kadar iyi yapabilecek birçok değer var. Bu kentte ortak akıl ortaya koyulmalıdır. Lidere dayalı, liderliğe dayalı bir yönetim anlayışının bu kenti yönetmeye yeterli olmadığını düşünüyorum. Bu nedenle bindirilmiş kıtalarla yapılmış siyasetin bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Bizler bu kentin bir bireyi olarak ortak akılla bu kenti yöneteceğiz. Bu kentin sokakları bizim evimizin koridorlarıdır. Bu nedenle buralar da yapılacak siyaseti ticaret bizi çok yakından ilgilenmektedir. Elbette siyasi yarışa girenler ortaya iddia koymak zorundadırlar. Elbette ki adaylık sürecinde İskenderun'un ihtiyacı olan projeler olacaktır. Bu projeler daima sizlerden gelen fikirlerle oluşturulacaktır. Ancak aday adaylık sürecinde bunları konuşmaktan ziyade ortak akılın ortaya çıkartılmasında fayda olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 
 
   "Muhtarlardan Oluşan Bir Meclis Kuracağız"
 
   Muhtarların sıkıntılarını yakından takip ettiğini ve 'muhtar konağı' adı altında projeleri olduğunu açıklayan Günay; "her mahallemizde muhtarlarımıza yakışır bir muhtar konağının oluşturulması hem belediye hizmetlerinin hem de muhtarlarımızın yaptığı hizmetlerimizi daha anlamlı kılacaktır. projelerimiz arasında bulunan muhtar konakları belediyenin mülkiyetinde olacağı için, elektrik, su, telefon gibi donatılması gereken hususlar belediye tarafından yapılacaktır. Belediye personeli kadrolarından muhtarlarımıza asistan tahsis edilmesi düşünülüyor. Hem belediye ilgili işlemler, hem de muhtarlarımızın hizmet alanında ki işlemleri için kolaylıklar temin edecektir. Muhtarlar mahallelerin lideridir. Kanaat önderidir. Keşke meclis üyesi olarak muhtarları da görsek. ancak benim çalışma prensibimde istişare her zaman yapılmalıdır. Kentimizde muhtarlardan oluşan bir muhtar meclisine çalışacağız" dedi.
 
 

Belediye Yönetimi Ortak Fikir İle Olur videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet