Skip Navigation Links

Kapımız size sonuna kadar açık..

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk eşi Nurdan Soytürk ile birlikte şehit ailesi ve kimsesizleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yaşam   A+a-

 
   DÖRTYOL KAYMAKAMI RECEP SOYTÜRK’TEN
   ŞEHİT AİLESİ VE KİMSESİZLERE ZİYARET
 
   Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk eşi Nurdan Soytürk ile birlikte şehit ailesi ve kimsesizleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
 
   Kaymakam Recep Soytürk; “Kimsesizlere, yaşlılara ve Şehit ailelerine kapımız sonuna kadar açık. Her türlü sıkıntıda Kaymakamlığımıza bir telefonunuz yeterli. Gerek bana, gerekse Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Şehit Yakınları ve Gaziler İrtibat Bürosuna ulaşmanız yeterlidir. Bu bürolarımız sizler için oluşturuldu, bizlerde her zaman sizlerin yanındayız” dedi.
 
   Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk eşi Nurdan Soytürk, İlçede ikamet eden Şehit Yakınlarını, Hasta ve kimsesizleri ziyaret etti.
   Sanayi Mahallesi Fulya Sokakta ikamet eden Emine Ayhan (80) ı ziyaret eden Kaymakam Recep Soytürk rahatsız olan Emine Ayhan ile bir süre sohbet etti.
 
   Sorunlarını dinleyen Kaymakam Soytürk yaşlı kadının doktora gidemediğini söylemesi üzerine; “Sen gideceğin zaman bize komşularınla haber sal, ne zaman istersen biz seni doktora götürürüz " dedi.
 
   Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerinin; “Senin kömürünü ve erzak yardımını da getiriyoruz” demesi üzeri-ne Yaşlı Kadın Kaymakam Soytürk'e bol bol dua ederek; “Allah Devletimizi başımızdan eksik eylemesin. Allah sizlerden razı olsun" dedi.
 
   Daha sonra Kaymakam Recep Soytürk eşi Nurdan Soytürk ve Şehit Yakınları ve Gaziler İrtibat Bürosu görevlileri ile birlikte Sanayi Mahallesi Eker sokakta oturun Şehit Polis memuru Kadir Can'ın Annesi Merdane Can'ı ziyaret etti.
 
   Ziyaretten Memnuniyet duyduğu-nu ifade eden Şehit Annesi Merdane Can; “Kaymakamımızda ilçemize yeni geldi. Bizleri ziyaret etti. Çok memnun olduk. Allah onlara da kolaylıklar nasip eylesin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın" dedi.
 
   Kaymakam Recep Soytürk'de kimsesizlere, yaşlılara ve Şehit ailelerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu vurgulayarak; “Her türlü sıkıntıda Kaymakamlığımıza bir telefonunuz yeterli. Gerek bana gerekse Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Şehit Yakınları ve Gaziler İrtibat Bürosuna ulaşmanız yeterlidir. Bu bürolarımız sizler için oluşturuldu, bizler de her zaman sizlerin yanındayız” dedi.
 
   Eşi Nurdan Soytürk ile birlikte bir süre şehit ailesi ile sohbet eden Kaymakam Soytürk İlçede bulunan diğer Şehit Yakınlarını da imkanlar ölçüsünde ziyaret edeceğini vurguladı.
 

 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet