Skip Navigation Links

Avukat Necati Yıldız mı, Necmettin Güler mi?

Arsuz’da temayül yoklaması kararı alınmasının ardından CHP’li aday adayları gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Politika   A+a-

 
   Arsuz’da yaklaşık 1840 üyenin oy kullanacağı temayül yoklamasının matematiksel sonucu olarak en fazla blok üyesi bulunan Yıldız ve Güler’in öne çıktığı CHP kulislerinde konuşuluyor..
 
   Avukat Necati Yıldız mı, Necmettin Güler mi?
 
   Arsuz’da temayül yoklaması kararı alınmasının ardından CHP’li aday adayları gece gündüz demeden çalışıyorlar. Aday adaylarından bir çoğunun umudunu yitirdiği iddiaları Arsuz ilçesinde dillenirken, 1840 üyenin oy kullanacağı temayül yoklamasında en güçlü iki ismin Avukat Necati Yıldız ve Necmettin Güler olduğu biliniyor.
 
   Matematik hesabına vurulduğunda ise en çok üye kaydı yaptırdığı bilinen Yıldız ve Güler ismi öne çıkıyor.
   CHP Arsuz’da en fazla blok üyeye sahip oldukları bilinen Avukat Necati Yıldız ve Necmettin Güler’in bu yarıştan birinci çıkmak için mevcut blok üye sayısının üzerinde oy almak için yarıştıkları ise bilinen bir gerçek.
 
   Avukat Necati Yıldız’ın CHP İskenderun İlçe Kongresi öncesi 350 üye kaydettiği ve Necmettin Güler’in de aynı şekilde 300 civarında üye kaydı yaptırarak geçmiş yıllardan tedbirli oldukları anlaşılıyor.
 
   Bu durumda temayül yoklaması konusunda yapılan matematiksel hesaplar baz alındığında ise ilk iki sırayı Necati yıldız ve Necmettin Güler’in paylaşacağı, üç ve dördüncü sırayı ise iddiası süren aday adayları arasında paylaşılacağı siyaset kulislerinden edinilen bilgilerden anlaşılıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet