Skip Navigation Links

Nazım Culha: Önseçime de Eyvallah!!!

Bu açıklama çok ses getirecek ve Arsuz’da yöntem ne olursa olsun iddiasını sürdürdüğünü ortaya koyan Nazım Culha,hiçbir emek karşılıksız kalmaz mesajı

Politika   A+a-

 
   Bu açıklama çok ses getirecek ve Arsuz’da yöntem ne olursa olsun iddiasını sürdürdüğünü ortaya koyan Nazım Culha, hiçbir emek karşılıksız kalmaz mesajı verdi..
 
   Nazım Culha: Önseçime de Eyvallah!!!
 
   CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, MYK’nın aday belirlemede gittiği yöntem değişikliğinin kendisinin çalışmalarını kesinlikle etkilemeyeceğini ve üyelere sorulmasının ise hiçbir tereddüte neden olmadığını açıkladı.
 
   Yaptığı yazılı açıklamada, Karaağaç’tan Kale Köyü’ne uzanan yoğun çalışma temposuyla edindiği kazanımlara dikkat çeken Nazım Culha, üyelerle yapılacak önseçim konusunda da hiçbir tereddütü bulunmadığına dikkat çekerek Arsuz Belediye Başkan Adaylığı yarışında en iddialı isimlerden birisi olduğuna vurgu yaptı ve şöyle dedi: “ Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Arsuz İlçesi Belediye Başkanlığı Adayını iki aşamalı olarak belirleme kararı almıştır. Şu güne kadar kamuoyu araştırması yapılacağı ve ilk dört sıradaki adayların Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından değerlendireceği açıklanmıştı. Alınan bu son kararda ise 30 Haziran 2013 tarihindeki kayıtlı üye listesi ile 8 Aralık Pazar günü ön seçim yapılacağı, bu seçim sonucunda belirlenen ilk dört adayın daha sonra yapılacak kamuoyu araştırmasıyla bir’e düşürülerek adayın belirleneceği açıklanmıştır.
   30 yıldır CHP çatısı altında siyaset yapan biri olarak aday belirlemenin en demokratik yolla yapılması ve adaylar arasında tarafsız davranılarak en sağlıklı kararın alınmasının partimizin yararına olacağının bilincindeyim. Bu bağlamda yaklaşık dört aydır Karaağaçtan Kale Köyü’ne kadar köy köy, belde belde gezdiğimiz Arsuz’da aday belirleme yönteminin iki aşamalı olması bizim çalışmalarımızı değiştirmeyeceğini ve üyelere sorulmasında da bizde hiçbir tereddüt oluşturmadığını, 30 Mart 2014 seçimlerinde başta Arsuz, İskenderun ve Büyükşehir olmak üzere tüm Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağının dalgalanacağına olan inancımın sonsuz olduğunu belirtmek istiyorum.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet