Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Filiz Özçörekçi çalışmalarını İTSO ile paylaştı

Ak Parti Aday adayı Filiz Özçörekçi İTSO yönetimini ziyaret etti

Politika   A+a-


   Ak Parti Aday adayı Filiz Özçörekçi İTSO yönetimini ziyaret etti
 
   Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Filiz Özçörekçi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Filiz Özçörekçi, çalışmalar hakkında İTSO yönetimine bilgiler verdi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın kent ekonomisi için çok önemli olduğunu ve şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Filiz Özçörekçi, İskenderun ile İTSO’nun şehrin ortak projelerinde birlikte hareket edilmesi noktasında elinden gelen gayreti sarf edeceğini belirtti.
 
   Özçörekçi, İskenderun’un Ticari ve sanayi yönünden gelişmekte olduğunu belirterek, İTSO’nun da bu konuda aktif bir görev yaptığını ifade etti. İTSO yönetimine de başarılar dileyen Özçörekçi, aday adaylı süresi içerisinde sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerini aldığını sözlerine ekledi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı yılmaz çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
   İskenderun için önemli projeleri hayata geçirme noktasında çaba sarf ettiklerinin altını çizen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’a yurt kazandırılması noktasında çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Üniversitede okuyan öğrencilerimize yönelik yurt yaptırma çalışmalarımız var. İskenderun Otoban yol ayrımının düzenlenmesi, Fener Caddesinde bulunan karayollarına ait alanın fuar alanına dönüştürülmesi ve o bölgenin ticari ve sosyal yönden hareketlenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölge ekonomisi ve yaklaşan yerel seçimler ele alındı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş