Skip Navigation Links

Adım Nihat Soyadım Arsuz!!!

Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi Arsuz’da siyaset her geçen gün ısınıyor.

Politika   A+a-

 
   CHP Arsuz’da adaylık yarışının son virajına girerken sahaya inen bölge siyasetinin usta isimlerinden Nihat Karpuz, 4.5 dönem İskenderun ilçe başkanlığı emeğini Arsuz Belediye Başkanlığı ile taçlandırmak istediğine söyledi. Farklı kültür ve kökenden oluşmuş bir coğrafyada herkesin ortak noktasının Arsuz olduğuna vurgu yapan Nihat Karpuz:
 
   Adım Nihat Soyadım Arsuz!!!
 
   Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi Arsuz’da siyaset her geçen gün ısınıyor. CHP Genel merkezi’nin aday belirleme konusunda yeni yöntemi açıklaması sonrası üyelere yönelik çalışmalara hız veren aday adayları, ekipleriyle gece-gündüz demeden çalışarak ilk dörde girmenin mücadelesini veriyor.
 
 
 
 
 
   CHP İskenderun’da 4.5 dönem ilçe başkanlığıyla Türkiye’de kırılması güç bir rekora imza atan Nihat Karpuz, uzunca bir aradan sonra sessizliğini bozarak sahaya indi.
Karpuz’un sahaya inmesi ise adaylık yarışında dengeleri alt üst etti.
 
   Adaylık yarışında kendine has yöntemleriyle uzun süredir çalışarak ortalarda görünmeyen Nihat Karpuz, “Adım Nihat soyadım Arsuz!” diyerek bu yarışta ön saflarda olduğunu ima ediyor.
 
  Arsuz’un geleceğinin tesis edilmesi ve farklı kültürlerin buluştuğu coğrafyada huzur, güven ve kardeşlik ortamının korunması için çalışacağını belirten Nihat Karpuz, 4.5 dönem ilçe başkanlığı yapmanın büyük bir yeref olduğuna dikkat çekerek, bu şerefin milletvekilliği veya belediye başkanlığıyla taçlandırılması gerektiği için aday olduğunu söyledi.
 
   Nihat Karpuz, farklı kültürlerden onbinlerce insanın bir arada yaşadığı Türkiye’nin ikinci büyük ilçesinde ortak paydanın “Arsuz” olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi genel merkezimiz için önemli olduğu kadar 15 aday adayı tarafından da önemsenmesi bu coğrafyanın önemini ortaya koyar. Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızın Arsuz’a ilgisi, CHP’nin zenginliğidir.” Dedi.
 

Adım Nihat Soyadım Arsuz!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mert 25 Kasım 2013 Pazartesi
Nihat Karpuza asla oy vermem
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet