Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Araç Tren Raylarının Ortasında Mahsur Kaldı!

İskenderun'a bağlı Denizciler Beldesinde teknelerinin yanına araçlarıyla gitmek isteyen Balıkçılar hemzemin olmayan raylar üzerinden geçiş yapmak iste

Gündem   A+a-

 
  
İskenderun’a bağlı Denizciler Beldesinde teknelerinin yanına araçlarıyla gitmek isteyen Balıkçılar hemzemin olmayan raylar üzerinden geçiş yapmak isterken az kalsın trenin altında kalıyorlardı.
İlginç olay öğle saatlerinde Denizciler Beldesinde Kınalı Camiin alt kısmında deniz kıyısında meydana geldi. 31 UP 898 plakalı araç ile üç kişi deniz kenarında bulunan balıkçı teknelerinin yanına gitmek istedi. Bu sırada rayların üzerinden geçmek isterken araç tam rayların üzerinde takılı kaldı. Yaşanan panik, rayların üzerinden kurtulma çabaları sonuç vermeyince araç rayların tam ortasına takıldı. Aracın içerisindekiler ise durumu acilen polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ise durumu tekrar haber merkezine bildirerek İskenderun ve Adana istikametinden gelen tren seferlerinin durdurulmasını istedi. Acilen tren garıyla irtibata giren polis olası bir faciayı önlerken rayların üzerinde kalan araç ise İskenderun itfaiye ekipleri, Polisler ve vatandaşlar tarafından yoğun bir çalışma neticesinde kurtarıldı.
Kimsenin burnunun bile kanamadan aracın kurtarılması ve o anda da trenin bölgeden geçmemesi araç içerisindeki vatandaşlara derin bir nefes aldırırken, büyük bir faciayı önlemiş oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş