Skip Navigation Links

Arsuz’da Bilimselliğin Işığında Doğal Dokuyu Bozmadan Çalışacağız..

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Politika   A+a-


Nazım Culha ismo yu ziyaret etti 8gunhaber ile 8gunhaber

 Arsuz’da Bilimselliğin Işığında Doğal Dokuyu Bozmadan Çalışacağız..

 

CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

 

STK’lara verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Nazım Culha, Arsuz’la ilgili projelerini ve hayallerini bu kez de muhasebecilere anlattı.

 


 

 

Arsuz’un doğal dokusunu bozmadan tüm projeleri hayata geçirmeyi, bilimselliği ön planda tutarken, aynı zamanda STK’ların görüşlerini alacaklarına dikkat çeken Nazım Culha, turizm, tarım, balıkçılık ve sanayi gibi bir çok alanda yapılacak çalışmalara geleceği öngörerek el atacaklarını söyledi.

 

Ekonomiden sosyal yaşama Arsuz’un bir cazibe merkezi olmasının yanı sıra, kazanımlarını elde ederken bölgenin kültürel yapısı, sosyal dokusu ve coğrafi yapısının doğallığını koruyarak hayata geçirmeye gayret edeceklerinin altını çizen Culha’ya muhasebecilerden tam destek geldi.

Nazım Culha’nın iki dönem İskenderun Belediye Meclis Üyeliği ve 10 yıllık Elektrik Mühendisleri Odası Başkanlığı tecrübeleriyle Arsuz’a önemli katkılar sunacağından emin olduklarını belirten İSMO Başkanı Alaattin Özbülbül, zor bir hizmet sürecinde Arsuz Belediye Başkanlığı görevini yapacak kişinin hizmetleri hayata geçirmesinin ilk 5 yılda pek mümkün olamayacağını çok iyi bildiklerini söyledi.

 

Anlatılan proje ve hizmetlerin ilk 5 yıllık döneminin sadece proje etüt ve onay çalışmalarının yapılacağını hatırlatan Özbülbül, Elektrik Mühendisi olan Nazım Culha’nın çok iyi bir ekiple bilimsel temellere dayalı bir şekilde Arsuz’un geleceğini en iyi şekilde tesis edeceğinden de kuşku duymadıklarını ifade etti.

Arsuz’da Bilimselliğin Işığında Doğal Dokuyu Bozmadan Çalışacağız.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet