Skip Navigation Links

Filenin sultanları,potanın perileri doğuyor projesi

Özbuğday Lisesi Müdür Yardımcısı Cüneyt Yanık ve ekibi anlamlı bir projeye imza atıyor.

Spor   A+a-

 
   Özbuğday Lisesi Müdür Yardımcısı Cüneyt Yanık ve ekibi anlamlı bir projeye imza atıyor.
 
   “Filenin Sultanları Potanın Perileri Doğuyor” adını taşıyan proje Hatay’da ve Türkiye’de büyük ses getirecek önemli bir proje olarak ilgi görüyor.
 
   2013 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen projenin koordinatörlük görevini Özbuğday Lisesi Müdür Yardımcısı Cüneyt YANIK ve ekibi yürütüyor.
 
   Bu önemli proje hakkında kısa bilgi veren Proje Koordinatörü Özbuğday Lisesi Müdür Yardımcısı Cüneyt YANIK, “Proje kapsamında sporla tanışan ve yetenekli olduğu tespit edilen gençler kurumumuzun çağdaş ve tam donanımlı spor salonunda akademik eğitim almış eğitmenler eşliğinde voleybol ve basketbol dallarında spor yapabilmeleri sağlanacaktır. Projemiz kapsamında yapmayı planladığımız; sinema, ilimizin tarihi ve turistik mekânlarına yapılacak gezi programı ve piknik faaliyetleriyle de gençlerimizin yaşamlarında daha fazla özgüven sahibi, toplumsal yaşamla daha uyumlu kendi ayakları üzerinde durabilen sağlıklı ve sosyal bireyler toplumda saygın bir yer edinmelerine katkı ve fırsat sağlayacaktır” dedi.
 
   Proje Koordinatörü Özbuğday Lisesi Müdür Yardımcısı Cüneyt YANIK, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesinin sadece devletin değil, aynı zamanda toplumun da önemli bir görevi olduğunu hatırlatarak, “Sonuç olarak gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi ve potansiyellerinin gerçekleştirilmesine imkân sağlanması devletin olduğu kadar toplumunda bir görevidir. ”FİLENİN SULTANLARI, POTANIN PERİLERİ DOĞUYOR” bu bilinçle hazırlanmış bir projedir. Bu proje kurak toprakların üzerine düşen bir yağmur damlasıdır. Ancak damlalar dereleri, dereler nehirleri, nehirler denizleri besler. Ve bir gün ufukta bir deniz göründüğünde tek tek damlaları anımsamayız belki ama ”FİLENİN SULTANLARI, POTANIN PERİLERİ DOĞUYOR” oradadır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet