Skip Navigation Links

MÜSİGEM’den Sanayicilere Eğitim

MÜSİGEM Tarafından E-Fatura ve E-Devlet Uygulamaları Eğitimi Verildi

Ekonomi   A+a-

 
   MÜSİGEM’den Sanayicilere Eğitim
 
   MÜSİGEM Tarafından E-Fatura ve E-Devlet Uygulamaları Eğitimi Verildi
 
   Mustafa Kemal Üniversitesi Sanayi İşbirliği Geliştirme Merkezi (MÜSİGEM) tarafından İskenderun sanayisinin önde gelen firmalarına “E-fatura ve E-devlet Uygulamaları Eğitimi” verildi.
 
   Yeminli Mali Müşavir Aykut Kemal Ögünmüş ve Bilim ve Teknoloji Müdürü Nejat Altunel tarafından verilen eğitimde, “1 numaralı Elektronik Defter Genel Tebliği” ile uygulamaya giren Elektronik Defter ve “397 seri numaralı V.U.K genel tebliği” ile uygulamaya girenElektronik Fatura sistemlerinin tebliğlerinde yer alan ve uygulama açısından ciddi sonuçlar doğuracak düzenlemeler hakkında bilgiler verildi.
 
   İskenderun Sanayi ve Ticaret Odası’nda verilen eğitimin konu başlıklarını; elektronik fatura, elektronik defter mevzuatı, tanımlar,elektronik fatura uygulamasından yararlanma, zorunluluk kapsamına alınan şirketler, e-fatura düzenlenmesi ve iletilmesi, e-fatura uygulamasının kullanımı ve özel entegratörler yolu ile kullanım vb. gibi alanlar oluşturdu.
 
  İsdemir A.Ş, Ekintaş İnş. San. ve Tic. A.Ş, Asaş Filtre San. ve Tic. A.Ş, Noksel Çelik Boru San. A.Ş, Güven Makine Sanayi, Artuğ Tuğla A.Ş gibi firmaların temsilcilerinin katıldığı eğitimin sonunda MÜSİGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca, eğitimleri veren Yeminli Mali Müşavir Aykut Kemal Ögünmüş ve Bilim ve Teknoloji Müdürü Nejat Altunel’e MKÜ logolu plaket takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet