Skip Navigation Links

Arsuz CHP iktidarıyla şahlanır..

CHP Hatay’ın önde gelen isimlerinden CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Eşref Aytaş, Arsuz’un geleceğinin CHP iktidarıyla şekilleneceğini söyl

Politika   A+a-

 
   Arsuz CHP iktidarıyla şahlanır..
 
   CHP Hatay’ın önde gelen isimlerinden CHP Arsuz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Eşref Aytaş, Arsuz’un geleceğinin CHP iktidarıyla şekilleneceğini söyledi.
 
   Arsuz’da birbirinden değerli 14 aday adayı bulunduğuna dikkat çeken Aytaş, aday adayı bolluğunun CHP’nin bir zenginliği olduğuna vurgu yaparken, aday bolluğunun CHP iktidarında hizmetlere de yansıyacağını söyledi.
 
   Arsuz’da CHP’den meclis üyeliğine aday adayı olurken, tüm belediye başkanlığına talip isimlere eşit mesafede durduğunu belirten Eşref Aytaş, halkın ve partinin uygun göreceği adayla omuz omuza çalışarak Arsuz’u hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti.
   Arsuz’un tüm yöre halkı için bir sevda olduğunu hatırlatan Eşref Aytaş, “Arsuz’un ilçe olmasıyla birlikte gerek kamu yatırımları ve gerekse de özel yatırımlar bölgeye akacak. Bölgenin gelecek 50 yılının doğru planlanması noktasında herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Aday adayı bolluğunun yaşandığı Arsuz’da en büyük zenginliğimiz, kim aday olursa olsun aday olamayan isimlerin her türlü katkıyı vereceğinden hiç kuşkum yok. Hepimiz için önemli olan Arsuz’un yarınları” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet