Skip Navigation Links

Cesedi narenciye bahçesinde asılı bulundu

Bahçede portakal ağacına iple asılı olarak bir erkek cesedi bulundu.

Yaşam   A+a-

 
   Bahçede portakal ağacına iple asılı olarak bir erkek cesedi bulundu. İntihar ettiği değerlendirilen ceset otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna’a gönderildi.
 
 
 
   Erzin’de narenciye bahçesinde çalışanlar tarafından bir portakal ağacına iple asılı şekilde duran erkek cesedi bulundu. Emniyet güçlerini arayarak durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekibi portakal ağacına asıl Mustafa Bal’ın cesedi indirilerek savcılık talimatı ile incelenmek üzere Adana’ya otopsiye gönderildi.
 
 
 
   Sabaha karşı portakal toplamaya gelenler tarafından ölü olarak bulunan cesedin Mustafa Bal’a ait olduğu saptandı. Osmaniye nüfusuna kayıtlı olan 31 yaşındaki demirci ustası olarak piyasada seyyar iş yaptığı ve uzun süreden beri eşi ile ailevi sorunlarından dolayı boşandığı, bunalıma girdiği ifade edildi.
 
 
 
 
   Erzin İstasyon mevkiinde E-5 karayolu üzerindeki Akaryakıt İstasyonu arkasında yer alan narenciye bahçesinde sabaha karşı saat 05-06.00 sularında portakal toplamaya gelen işçiler tarafından ölü olarak bulunan Mustafa Bal’ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet