Skip Navigation Links

Şehrimize, Mahallemize Daha Kalıcı ve Çözüm Odaklı Hizmetleri Sunmaktır

İBRAHİM GÜL MUHTAR ZİYARETLERİ.

Gündem   A+a-

 Şehrimize, Mahallemize Daha Kalıcı ve Çözüm Odaklı Hizmetleri Sunmaktır

 

 

MHP İskenderun belediye başkan aday adayı İbrahim Gül seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle muhtarlarına yönelik yaptığı seçim çalışmalarında Sakarya, İsmet İnönü ve Numune mahallesi muhtarlarını ziyaret eden İbrahim Gül, Mahalle muhtarları ile yerel yönetimler üzerine sohbet ederek, İskenderun Belediye başkanlığı seçimlerinde MHP’ye destek olmalarını istedi. İbrahim Gül mahalle muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmasında Osmanlı döneminde başlayan köklü bir yönetim sistemi olan muhtarlığın yerel yönetimlerin önemli bir parçası olduğunu söyledi. Mahallelerin sorunlarını ve beklentilerini en iyi bilen kişilerin başında muhtarların geldiğine dikkat çekerek, “ hepimizin amacı şehrimize mahallemize daha kalıcı ve çözüm odaklı hizmetleri sunmaktır” dedi.

 

 

 

 

Gül, 30 Mart seçimlerini kazanmaları durumunda muhtarları daha çok muhatap alacaklarını, koordinasyon halinde İskenderun’u yöneteceklerini ve taleplerini kesinlikle göz ardı etmeyeceklerini belirtti. Muhtarlarımız geçe gündüz çalışarak mahallelerine hizmet götürmeye çalışıyorlar. Gül, ‘’Muhtarlarımızın gayretlerini takdirle karşılıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

MHP İskenderun Belediye başkan Aday Adayı Gül konuşmasının devamında nasıl bir siyaset anlayışına sahip olduğunu, belediye başkanlığı görevine hangi gözle baktığını ve belediye başkanı olduğu takdirde bu görevi ne şekilde yapmak istediğini anlattı.

Gül; Toplumun her kesimini kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, genç-yaşlı, kadın-erkek, engelli, öğrenci ve çocuklara yönelik birçok projeyi yaşama geçirip, insanların hayat standardını yükseltmeyi amaçladığını belirterek haramdan ve yalandan uzak duran, Allah korkusuyla hareket edip, kimseye kişisel menfaat sağlamadan çalışan biri olarak insanların hizmetkârı olmak istediğini belirtti.

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet