Skip Navigation Links

Takoz Recep aramızda...

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Recep Çetin beşiktaşlılar Derneği'nin konuğu oldu

Spor   A+a-

 
   BEŞİKTAŞ’IN EFSANE OYUNCUSU RECEP ÇETİN
   BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NİN KONUĞU OLDU
 
 
   Beşiktaş Sporun efsane oyuncularından Takoz Recep lakaplı Recep çetin ve Beşiktaş Spor eski kulüp yöneticilerinden Adnan Deniz geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaşlılar derneğinin konuğu oldu, dün de Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde öğrencilere konferans verdi.
 
   Beşiktaş Spor Kulübünde 14 yıl forma giyen Recep Çetin (Takoz Recep) ve Beşiktaşlı eski yöneticilerden Adnan Deniz pazar günü Dörtyol Beşiktaşlılar Derneği tarafından misafir edildi.
 
   Aynı gün akşam Dörtyol Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret ederek taraftarlarla bir araya gelen Recep Çetin dün de Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde öğrencilere sporu sevdirmek ve özendirmek adına bir konferans verdi.
   Gerçekleşen konferansa Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu, Okul Müdürü Ali Arslan’ın yanı sıra Dernek Başkanı Abdullah Karabulut ile Dernek Yöneticilerinden Ahmet Avcı ve Rıza Karaca katıldılar.
Öğrencilerin soru yağmuruna tuttuğu Recep Çetin özellikle Türk Futbolunun genel yapısına değinirken şike konusuna da açıklık getirdi ve bu konuda Federasyona yüklendi.
   Konferans sonrasında Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk hemşerisi Recep Çetin’e bir plaket, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl  Keskin’de çiçek takdim etti.
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet