Skip Navigation Links

Sarıgül’e Hatay’dan da Büyük Destek

TDH Hatay da Sarıgül’ün CHP’ye katılım törenine destek vermek üzere otobüslerle Ankara’ya gidiyor..

Politika   A+a-

 
  TDH Hatay da Sarıgül’ün CHP’ye katılım törenine destek vermek üzere otobüslerle Ankara’ya gidiyor..
 
   Sarıgül’e Hatay’dan da Büyük Destek
 
    TDH lideri Mustafa Sarıgül 09 Kasım 2013 Cumartesi günü CHP Genel Merkezinde saat 10:00 da tüm il teşkilatlarının katılımıyla bir miting yaparak CHP ye katılıyor.
 
   CHP genel merkezi önünde yapılacak mitingde TDH lideri Sarıgül CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan üyelik belgesini alacak ve CHP Genel Başkanı tarafından rozeti takılacak. Böylece TDH lideri Sarıgül CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacak ve TDH’lilerin desteğiyle sonuç alınacak olan adaylık yarışına başlayacağı açıklamasını 8. Gün Haber’i ziyaret eden TDH Arsuz ve İskenderun Teşkilatları adına yapan Avukat Adil Nurettin Urcun,
 
  “TDH Lideri Sayın Sarıgül’ün CHP Genel Merkezi önünde yapacağı mitinge TDH nin tüm il teşkilatları gibi Hatay İl Başkanımız Mehmet Daraoğlu önderliğinde Hatay İl Teşkilatımız ile İskenderun ve Arsuz İlçe Teşkilatları da olmak üzere tüm ilçe teşkilatları yoğun bir katılımla Liderimiz Sayın Sarıgül’e destek vermek üzere Ankara’ya Çıkarma yapılacaktır.
tdhk bb.jpg" alt="" />
   Bu bağlamda 09 Kasım 2013 Cumartesi saat 10:000 daki mitinge katılmak üzere Hatay İl Teşkilatımızca araç temini yapılacak olup, Liderimiz Sayın Sarıgül’e ve TDH’ ye gönül vermiş bütün dostlarımızın katılımını bekliyoruz.
 
   09 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 10:00 da CHP Genel Merkezi Önünde yapılacak miting için araçlarımız; 08 Kasım Cuma günü saat 21:30 da Antakya’dan Doğuş Okulları Maksim önünden, İskenderun’dan saat 22:30’da İskenderun Üstgeçit civarı Emin Otel önünden Ankara’ya hareket edilecek olup mitinge katkı verilecektir. TDH’ya inananlar, örgütümüz, Sarıgül sevdalıları ve parti farkı gözetmeksizin Demokrasi, Cumhuriyet, İnançlara saygılı, Laiklik ve Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerinde birleşenler bu mitingde bizimle birlikte olacaktır.
 
   Gidiş-Dönüş Örgütümüzce karşılanacaktır.
 
   TDH Lideri Mustafa Sarıgül, ülkemiz insanlarını her zamanki gibi sevgiyle kucaklayarak yeni yoluna başlamış olacaktır.
 
   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacağına inandığımız Mustafa Sarıgül başta İstanbul olmak üzere tüm illerdeki örgütlerimizin ve TDH Hatay örgütü ve her partiden vatandaşlarımızın desteğini alarak bunu başaracaktır.
 
   Katılım için irtibat no: 0532 656 03 75 – 0533 330 26 95 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz” dedi.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet