Skip Navigation Links

Bülent Özer, Esnafın yanında

Başkan Özer, Sanayi esnafı ile kahvaltıda buluştu

Politika   A+a-

 
   İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Özer, Sanayi sitesi çalışanları ile kahvaltıda buluştu. İskenderun Sanayi Sitesi çalışanlarının sorunlarını dinleyen Başkan Bülent Özer, İskenderun Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu, kendisinde bu bilgi, birikim ve enerjinin de olduğunu belirterek, “Bilgi birikim ve tecrübelerim ile bu memlekete hizmet edeceğime inandığım için bu kutlu yola çıktım. Her şey nasip ve kısmet meselesi, İnsan ve hizmet odaklı çalışan bir Başkan olarak bu görevi yapacağıma inandığım için yollardayım” dedi.
   İskenderun Sanayi Sitesinin durumunu bildiklerini belirten Başkan Özer, Sanayi çalışanlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bu bağlamda projelerimiz var. İskenderun’a yakışır bir Sanayi Sitesinin kurulması gerektiğine de inanıyorum. Sanayi Sitesinin limanın özelleşmesi ile birlikte daha aktif bir şekilde çalışması için projelerimiz var” dedi.
 
   Sosyal Belediyecilik anlayışı ile geliyoruz
 
   İskenderun’a sosyal belediyecilik anlayışı getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Bülent Özer, Yol yapmak, asfalt yapmak zaten belediyelerin görevi. Bizler İskenderun’a sosyal belediyeciliği getirmeyi hedefliyoruz. İnsan odaklı, insanlarımızın hizmetinde insanlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz.
 
   Projelerimiz hazır inşallah İskenderun halkı artık Ak Parti iktidarları ile birlikte olan belediyelerdeki hizmetleri Sarısekiden sonra İskenderun’da da görecek. Tabi bunun için İskenderun Belediyesini Ak Parti iktidarı ile buluşturmamız lazım. Merhum Cumhur Başkanımız Turgut Özal döneminde İskenderun İl olma ve serbest Bölge olmak üzereyken, iktidar partisine oy verilmemesi nedeniyle bu fırsatı kaçırdık. Şimdi bu fırsatı Ak parti iktidarı ile bir kez daha yakaladık ve bu treni kaçırmak istemiyorsak, İskenderun’u metropol ve mega bir şehir yapmak istiyorsak, iktidar belediyesi ile buluşturmamız lazım. Tabi bu sizlerin belirleyeceği adaylarla olacak. Bizler halkımıza Ak Belediye hizmetlerini anlatıyoruz. Benim aday olup olmamam hiç önemli değil. Hangi arkadaşımız aday olursa olsun, Bu hizmetler gelecek. Önemli olan İskenderun Belediyesini Ak Partili belediyeler kervanına katmaktır” şeklinde ifadelere yer verdi.
 

 
Sarıseki Belediye Başkanı Özer’den hizmet atağı
Başkan Özer, “Asfaltsız yol kalmayacak”
 
  Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, beldenin alt yapı ve üst yapı sorularının çözüldüğünü ve yollarda asfaltlama çalışmalarının da başladığını söyledi. Göreve geldiği günden buyana halka hizmit hakka hizmet anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Bülent Özer, Yollarımızda alt yapı, çalışmaları,bitti, Şu an yollarımız da asflatlam çalışmalarının strattını veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
  Kurban kesilerek yapılan duaların ardından asflat makineleri Beldeninmezarlık yolu önünden, otoban altı ve Piknik alanı yol girişinden itibaren asfaltlama çalışmalarına başlandı. En kaliteli asfaltı beldeye döktüklerini ifade eden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana beldemizin tüm ihtiyaçlarını karşıladı.Hükümetimizin destekleri, yapmış olduğumuz projeler ile bu hizmetleri halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah en kısa zamanda tüm yollarımız asfalatlanacak ve halkımız çamur içerisinde yollarda yürümek zorunda kalmayacak” dedi.
   Doğalgaz hizmete girdi.
 
   Sarıseki Beldesinde oturan vatandaşların doğalgaz kullanmaya başladığını de ifade eden Başkan Bülent Özer, Yoğun girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonucu beldemize doğalgaz getirdik. Şu an alt yapı çalışmalarımız da bitti. İskenderun ve bir çok beldeler de olmayan doğalgaz sistemi sayesinde halkımız daha ucuz ve daha kaliteli olan bu hizmetten istifade etmeye başladılar. Beldemizde fakültesinden, köprülere, okulundan, kültür evlerine, yazlık ve kışlık düğün salonlarına, bunlara ek olarak Hatay’ın en güzel piknik alanlarını da halkımızın hizmetine sunmanın onurunu yaşıyoruz. İnşallah Sarıseki ’halkımıza belediyemiz kapanmadan tüm hizmetlerimizi getirmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerine yer verdi. Sarıseki halkı ise Başkan Bülent Özere, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet