Skip Navigation Links

Yeni bir takım daha...

Spora ve sporcuya her zaman destek veren Antakya Belediyesi, spor kulübü bünyesinde yeni bir takım daha kurdu.

Spor   A+a-

 
ORJİN ANTAKYA BELEDİYESPOR KULÜBÜ ERKEK BASKETBOL TAKIMI KURULDU
 
  Spora ve sporcuya her zaman destek veren Antakya Belediyesi, spor kulübü bünyesinde yeni bir takım daha kurdu.
 
  Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımı kuruldu ve bölgesel ligde mücadele etmeye başladı.
 
  Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımı’nın sponsorluk anlaşması Orjin Şirketler Grubu - Orjin İnşaat Firması ile yapıldı.
 
  Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması imza törenine, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Orjin Şirketler Grubu - Orjin İnşaat Firması Sahibi Mehmet Güçlü, Basketbol Şube Sorumlusu Erhan Önal, Menajer Durmuş Oktay, İdareci Cengiz Şenkule, şirket ortağı Volkan Öztük katılım gösterdi.
 
 
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, her zaman spora ve sporcuya destek verdiklerini ifade ederek, belediye bünyesinde kurmuş oldukları spor kulübü ile çeşitli branşlarda faaliyet gösterdiklerini ve büyük başarılara imza attıklarını ifade etti. Başkan Savaş, Antakya Belediyesi spor kulübünün, 1.ligde ve 2.ligde çeşitli branşlarda takımları olduğuna dikkat çekerek, Türkiye ve Dünya çapında çeşitli başarılara imza atan sporcularımız olduğunu ve bununla gurur duyduklarını ifade etti.
 
   Başkan Savaş, Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımının kurulduğunu ve basketbol bölgesel ligde mücadele edeceğini dile getirerek, “Takımımızın ligde başarılı olacağına inanıyorum. İdarecilerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 
  Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Orjin Şirketler Grubu - Orjin İnşaat Firması Sahibi Mehmet Güçlü ile sponsorluk anlaşmasını imzalayarak, takıma sponsorluk desteği veren firma yetkililerine spora olan katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
  Orjin Şirketler Grubu - Orjin İnşaat Firması Sahibi Mehmet Güçlü, Orjin Antakya Belediyespor Kulübü Erkek Basketbol Takımına sponsor olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, spora olan katkılarının devam edeceğini belirtti. Güçlü ayrıca, takım idareci ve sporcularına lig mücadelesinde başarılar diledi.
Orjin Şirketler Grubu - Orjin İnşaat Firması Sahibi Mehmet Güçlü, anlaşma sonrasında Başkan Savaş’a takım formalarını hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet