Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nice Mutlu Yıllara Pazartesi Gazetesi…

İskenderun’da haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Eda Cerrahoğlu’nun sahibi ve yazı işleri müdürlüğünü yaptığı Pazartesi Gazetesi dördüncü yaşını

Medya   A+a-


PAZARTESİ GAZETESİ 4 YAŞINDA 8GUNHABER by 8gunhaber

  Nice Mutlu Yıllara Pazartesi Gazetesi…
 
  İskenderun’da haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Eda Cerrahoğlu’nun sahibi ve yazı işleri müdürlüğünü yaptığı Pazartesi Gazetesi dördüncü yaşını kutluyor.
 
  Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ın da katıldığı kutlama kokteylinde gazetenin dört yıllık yayın hayatı boyunca ter döken ekibin başı Eda Cerrahoğlu, katılan tüm konuklara mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti.
 
  Kutlama kokteylinde Pazartesi Gazetesi Sahibi Eda Cerrahoğlu’nu eşi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Muhsin Cerrahoğlu ve Cerrahoğlu ailesinin fertleri Akın ve Sinan Cerrahoğlu da yalnız bırakmadı.
Pazartesi Gazetesi çalışanı Osman Burak Benli’nin Ney taksimi ise tüm konukları büyüledi.
 

 
  Pazartesi Gazetesi’nin 4 rakamı şeklindeki pastasındaki dört mumun birlikte üflenmesi ve pastanın kesilmesi sonrası basın dostu bir belediye başkanı olarak duygularını aktaran Karayılan Belediye Başkanı ve MHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman, basın çalışanlarının kamuoyunu bilgilendirmek görevini yerine getirirken yaşadıkları zorlukları çok iyi bildiklerini ve bu yönde de ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Yurtman, Pazartesi Gazetesi ekibini de tebrik ederek, yayın hayatında başarılar diledi.
 

Nice Mutlu Yıllara Pazartesi Gazetesi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar