Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Limak’ta Yakalanan Bombalar Muhaliflere mi Gidiyordu?!!!

İskenderun Limak Port’ta Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin Mısır’dan gelen Ro-Ro gemisinden inen tırda yakaladığı bomba

Gündem   A+a-


   Limak’ta Yakalanan Bombalar Muhaliflere mi Gidiyordu?!!!
 
   İskenderun Limak Port’ta Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin Mısır’dan gelen Ro-Ro gemisinden inen tırda yakaladığı bomba düzenekleri nereye gidiyordu?
 
   Çok dikkatli davranan Gümrük istihbarat personeli ve gümrük muhafaza memurlarının tırın arka bölümünde zula edilmiş çanta ve kolileri görmeleri ve sonrasında ortaya çıkan manzara belki de yüzlerce kişinin hayatını kurtardı.
 
   20 kilometre uzaklıktan dahi patlatilabildiği öğrenilen bomba düzeneklerinin Suriye’de hükümete karşı savaşan muhaliflere gittiği iddiası tır şoförünün ilk sözlerinden anlaşılıyordu.
 
   Reyhanlı plakalı tırın şoförünün Mısır’da kendisine bir kişi tarafından teslim edilen çantalar ve kolililerin içinde bilgisayar sarf malzemeleri olduğunu söylediği ve kendisinin bomba düzeneklerinden haberi olmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
   Şoförün üzerinden çıkan telefon numarası ise Hatay’da mültecilerin misafir edildiği kamplardan birinde kalan bir muhalife ait olduğu öğrenildi.
 
   Henüz resmi kaynaklar tarafında da onaylanmayan bu bilgilerin yakında Hatay Valiliği tarafından açıklanması bekleniyor.
 
   Belki de yüzlerec insanın hayatına mal olacak bir olayın önüne geçen Muhafaza ve Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, halkın büyük bir felakatle karşı karşıya kalmasının önüne geçti.
Reyhanlılı şoförün gözaltına alındığı öğrenildi.
 
   İskenderun Gümrük Başmüdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerde konunun soruşturma aşamasında olması ve devlet memurunun açıklama yapma yasağı bulunması gereği bilgiler henüz teyit edilmiş değil. Soruşturmanın geniş kapsamlı olarak sürdürüldüğü edinilen bilgiler arasında yer aldı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar