Skip Navigation Links

Hoş geldiniz!..

Tümsiad (Tüm Sanayici ve İş adamları derneği ) Hatay şubesi Yönetim Kurulu üyeleri göreve başlayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında z

Gündem   A+a-

 
  Tümsiad’dan Kaymakam Özyiğit’e ziyaret
 
   Tümsiad (Tüm Sanayici ve İş adamları derneği ) Hatay şubesi Yönetim Kurulu üyeleri göreve başlayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.
 
 
   Geçtiğimiz haftalarda İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan H.Hasan Özyiğit’i ziyaret eden Tümsiad (Tüm Sanayici ve İş adamları derneği ) Hatay şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkanı Av.Hasan Ertürk "hoş geldiniz" dedi.
 
 
   Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede Kaymakam Özyiğit İskenderun'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
   Av.Hasan Ertürk Dörtyol ilçesinden İskenderun’a atanan Kaymakam Özyiğit’e” bölgeyi iyi bilmeleri ve tanımalarından dolayı İskenderun için büyük bir şans olduğunu” söyledi. Başkan Ertürk, İskenderun’a atanan Kaymakam H.Hasan Özyiğit’e” tekrar hoş geldiniz” dedi.
 
 
   Kaymakam H.Hasan Özyiğit, daha önceki görev yerlerinde edindiği bilgi ve birikimle Halkımızın desteği ile ilçemiz İskenderun’a en iyisini yapacaklarını söyledi.
 
   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Özyiğit “sivil toplumun demokrasi için olmazsa olmazıdır” diyerek sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.
 
   Görüşmenin sonunda Tümsiad (Tüm Sanayici ve İş adamları derneği ) Hatay şubesi Yönetim Kurulu üyeleri göreve başlayan İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet