Skip Navigation Links

Spora ve sanata önem vermeliyiz

İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde Karma Fotoğraf Sergisi açıldı

Kültür Sanat   A+a-

 
 
  Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek:
   Spora ve sanata önem vermeliyiz
 
  İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde, Karma Fotoğraf Sergisi açıldı.
 
  İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) tarafından düzenlenen Karma Fotoğraf Sergisi’nin açılışına, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu yöneticisi ve Başbakanlık Başmüfettişi Bülent Tarhan, dernek yöneticileri ve sanatseverler katıldı.
  Serginin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, etkinliğin önemine değindi.
 
  Spora ve sanata önem vermek gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu işbirliğiyle Kış Biatlonu Türkiye Kupası düzenledik. Şu an Federasyon yöneticimiz de aramızda. Spora ve sanata çok önem vermemiz gerek. İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli şey sanat ve spordur. Sanat insanı ruhen doyurur. Burası eski nikah salonuydu, yeni nikah salonu yaptık, oraya naklettik. burada sanatı devam ettiriyoruz. Fotoğrafçılık çok önemli,. Herkesin elinde fotoğraf makinesi var. Önemli olan onu kullanmasını bilmektir. Fotoğrafta ayrıntıyı yakalamak önemlidir. Beklersin o anı yakalar çekersin o tarih olur. Yaptığınız çalışma ve etkinlik önemli. Size başarılar dilerim” dedi.
 
  Dernekle ilgili bilgi veren İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) Başkanı Melodi Çiftçi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Açılış töreninin ardından, sergideki fotoğraflar incelendi.
 
  İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (İSKFAD) tarafından düzenlenen Karma Fotoğraf Sergisinde 30 ayrı fotoğrafçının 57 eseri sergileniyor. Sergi, 3 Kasım 2013 tarihine kadar gezilebilecek.
 
Derneğin İskenderun’da sanat , eğitim ve bilim yönlerinden fotoğrafın gelişimini ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla kurulduğu belirtilirken, düzenlenen serginin ilk karma sergi olma özelliğini taşıdığı ifade edildi. Derneğin İskenderun’da yaşayan fotoğraf severler arasında yakınlaşma ve dayanışma oluşturmak amacıyla faaliyet göstereceği, aynı zamanda bölgeyi fotoğraf aracılığıyla tanıtmak için çalışmalar yapacağı belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet