Skip Navigation Links

Soydan; “ belli kesimlerin rahatsızlığını anlıyorum'

22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, dün yazılı bir açıklama yaptı.

Politika   A+a-


 
 
   22. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, dün yazılı bir açıklama yaparak, “Bir yerel gazetede 23.10.2013 tarihinde sanki kendilerine demeç vermişim gibi, halkı aldatmaya kafaları karıştırmaya çalışılarak masabaşı bir haber hazırlanmıştır. Dolayısıyla hayal mahsülü ve yalandır. Gerçeklerle alakası yoktur” dedi. Soydan açıklamanın devamında, “Haber öylesine kurgudur ki, açıklama yapma zorunluluğu meydana gelmiştir. Sanki Ak Parti sevdalısı Ak Parti savunucusu bir yayın anlayışı çizgisi varmış gibi bu gazetede Mehmet Soydan’ın aday olmasının Ak Parti için ne kadar yanlış olduğu Ak Partililere ve kamuoyuna anlatılmaya çalışılmıştır” ifadelerine yer verdi.
 
   “ŞENER’LE 2008’DEN SONRA BİR GÖRÜŞMEM OLMADI”
 
   Soydan’ın açıklaması şöyle;
  “Bu haberde özellikle Sayın Abdullatif Şener ismiyle beni karalamaya ve siyaseten önümü kesmeye yönelik büyük bir çaba herhalde kimsenin gözünden kaçmamıştır. Bir diğeri de aday adaylığım ile ilgili çarpıtmadır. Maalesef böyle gazeteciler ve bu anlayışta siyasetçiler de var. Hem de oluşturulan haberin her iki yönü de maalesef İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde onlarca gazeticinin önünde gerçekleştiği halde bu çarpıtmalar yapılabilmiştir.
 
  2008 Ağustosun’da İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde yaptığım ziyarette, Sayın Abdullatif Şener’le ilgili bana sorulan soruya verdiğim cevap ortadadır. Sayın Şener’in Ak Parti’den ayrıldığını kendilerine saygım olduğunu ancak benim Ak Partili olduğumu ifade etmiştim. Yani kendileriyle katıldığım konferans ve toplantılarda halen Ak Parti MKYK üyesiydi. Sayın Şener’le Ağustos 2008’den sonra herhangi bir görüşmem de olmamıştır. Oysa bilindiği gibi Sayın Şener partisini 2009 ortalarında kurmuştur. Dolayısıyla Türkiye Partisi’ni kurma çalışmaları sırasında birlikte olmam hayal mahsülü ve yalandır.”
 
   HER KESİMDEN SEVGİ VE SAYGI GÖRDÜM, MİNNETTARIM!
  Soydan sözlerini şöyle sürdürdü;
 
  “Yine 2013 Ağustos ayında İskenderun gazeteciler cemiyetinde aday adayı olduğumu açıklamadım. Başka bir yerde de böyle bir açıklamam olmadı. Kullandığım ifade aynen şöyledir. Halkın, teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin ve Adalet bakanımızın ayrıca genel merkezimizin ortak anlayışı olarak böyle bir görev verilmesi halinde görev alabileceğimi ifade ettim.
 
  Milletvekilliğim sonrasında mümkün olduğu kadar az konuştum. Siyasi ve insani toplantılara katıldım. Kendimi anlatmaya da çalışmadım. Çünkü ben görev yapmıştım. Hakkın ve halkın takdirine bırakmıştım. Amacım adam olabilmek ve gökkubbede hoş bir sada bırakmaktı. Bir yerlere gelebilmeyi Rabbim bana nasip etti. En önemlisi de bir yerlere gelmek kadar oralardan iyi sözlerle, hatta bu dünyadan güzel sözlerle ayrılabilmek önemli benim için. Hepsi bu kadar.
 
  Ayrıca Hatay halkına ve bilhassa İskenderunlulara minnettarım. Çünkü sadece Ak Partililerden değil, her düşünceden insanlardan saygı ve sevgi gördüm. Bu bana yeter.
 
  Son olarak ifade etmeliyim ki;
 
  İskenderun belediye başkan adayı olmam halinde belli kesimlerin rahatsızlığını anlıyorum.
  Unutulmamalıdır ki, Soydan’a bir görev verilmesi halinde sonuna kadar mücadelecidir ve kararlıdır. Bu tür saldırılarda bulunanlar ancak avuçlarını yalarlar ve netice alamazlar.”

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
sevgi 26 Ekim 2013 Cumartesi
tanıyamadım kimdi bu insan biraz sempatik olur ne bu hırs
sevgi 26 Ekim 2013 Cumartesi
şener seni partiye kabul etmedi,iskenderuna aday olmanı istemiyoruz,sevmedik sevmek zorunda değiliz,10 yıldır seçilemiyorsun.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet