Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Belediyeciliği Yerleştireceğiz..

Sarıseki’nin çalışkan belediye başkanı Bülent Özer, AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk kez basının karşısına çıktı.

Politika   A+a-


SARISEKİ BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT ÖZER BASINLA... by 8gunhaber
 
  AK Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığı’na Aday Adaylığını açıklayan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer:
 
  Sosyal Belediyeciliği Yerleştireceğiz..
 
  Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra İskenderun’un bir mahallesi olacak olan Sarıseki’nin çalışkan belediye başkanı Bülent Özer, AK Parti’den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk kez basının karşısına çıktı.
 
  26 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’da miting havasında AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na aday adaylık başvurusunu yapacağını belirten Bülent Özer, İskenderun’a yeni katılan beldeler ve köylerle birlikte, mevcut 28 mahalleyi sorunlarıyla birlikte çok iyi bildiğini ifade etti.
 
  İskenderun’da yapılan hizmetlerin küçük bir ölçeğinin Sarıseki’de yapıldığını belirten Bülent Özer, belediyeciliğin okulu olmadığı gibi, edinilen tecrübeyle hizmetlerin yapıldığını söyledi.
 
  İskenderun Belediyesi’nin kesinlikle AK Parti’li olacağına inancını dile getiren Bülent Özer, Sarıseki’deki belediye başkanlığının ilk üç yılının öğrenme, kalan iki yılının ise icraatların hayata geçirildiği dönem olarak değerlendirdi.

 
 
  Sarıseki’nin altyapıya dair tüm sorunlarının bittiğini belirten Bülent Özer, İskenderun’da da biten altyapı çalışmaları nedeniyle aday gösterilip 30 Mart tarihinde İskenderun Belediyesi’ni kazandığı takdirde sosyal belediyeciliğe önem vereceğine dikkat çekti.
 
  İskenderun’u “Ben” merkezli değil “Biz” merkezli bir anlayışla yönetmeye talip olduğunu belirten Bülent Özer, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte herkesin yönetimde söz sahibi olacağı bir anlayışı arzuladığını söyledi.
 

Sosyal Belediyeciliği Yerleştireceğiz.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar