Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emirhan’dan İskenderun Kızları Çıkışı!!!

Çok konuşulacak, dillerden düşmeyecek bir albüme imza atan Emirhan, Türkiye’yi sallayacak albümüyle İskenderun’un Türkiye’deki yüz akı oldu..

Magazin   A+a-


EMİRHAN SON ALBÜM ÇALIŞMASINI 8.GÜN HABERE ANLATTI by 8gunhaber
 
  Çok konuşulacak, dillerden düşmeyecek bir albüme imza atan Emirhan, Türkiye’yi sallayacak albümüyle İskenderun’un Türkiye’deki yüz akı oldu..
 
  Emirhan’dan İskenderun Kızları Çıkışı!!!
 
  Yıllardır okuduğu şarkılarla güney illerinin duygularını tüm Türkiye’ye yayan İskenderun’lu ses sanatçısı Emirhan, yeni albümüyle Türkiye’yi salladı.
 
  Fantezi Pop tarzıyla büyük beğeni toplayan Emirhan, 8gunhaber için stüdyoda konuştu.
 
  Yeni albümünden eserleri 8gunlaber için okuyan Emirhan, eserleri arasında hiçbir ayrım yapamadığını belirtirken, “İskenderun Kızları” şarkısının dillerden düşmemesine oldukça mutlu olmuş.
 
  İskenderun Kızları eserinin ortaya çıkış hikayesini de anlatan Emirhan, din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin herkesin birbirine kız verdiği ve evlilikler yoluyla da akraba olduğu Hatay mozaiğinde, birlik, beraberlik ve bütünlüğün simgesinin kızlar olduğu gerçeğine dikkat çekiyor.
 
  Uzun soluklu “İlk Aşklar, Dön bebeğim” albümündeki eserlerin birbirinden değerli söz yazarları ve bestekarlarla çalıştığını belirten Emirhan, ulusal yayın yapan televizyon programından da”Güney’in İncisi” programıyla da halkla buluşacağını müjdeledi.
  Türkçe, Arapça, Kürtçe, Ermenice ve Süryanice dillerinde “İskenderun’un kızları” şarkısını okuyan Emirhan, Hatay mozaiğinin Dünya’ya örnek bir barış timsali olduğunu anlatırken, dinlerin ve medeniyetlerin buluştuğu bir mekandan Dünya’ya verdiği mesajın güçlü bir ses getirdiğine dikkat çekti.
 
  8gunhaber kameralarına şarkılarını okuyan Emirhan, İskenderun’lu bir sanatçı olarak Türkiye’de ses getiren, dillerden düşmeyen şarkılara imza atmanın gurur verici olduğunu belirtirken, Hataylılardan gördüğü desteğe de teşekkür ediyor.
 
  Nefis Kuruyemiş - Palmiye Hastanesi - YKM - Güneş Reklam - Burçak Sove Yalıtım-Kilikya Şalgam - Formet - Efe Digitürk - Keskin Kömürcülük - Akbulut Oto Yıkama,Gümüş Otel ve ismini sayamadığımız birçok sponsorlarımız bu albüme katkı sunarak, İskenderun'un tanıtımının Türkiye’de yapılmasına vesile oldu.
 
  Yapımcısı Engin Işık ve Son Işık müzik Yapım çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini iletirken, aynı zamanda İskenderunlu sponsorlarına da teşekkür eden Emirhan, 8gunhaber’in sorularını tüm içtenliğiyle bakın nasıl yanıtladı: “Bestekar Mustafa Çelik, İskenderun Kızları adında bir eser hazırladı. Hatay’ın mozaiğini yansıtan bir eser olduğu için de ayrıca mutlu olduk. Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ve Ermenice olarak okuduğumuz İskenderun Kızları, bestekarımız Mustafa Çelik’in düşüncesiyle, dil, din, mezhep ve ırk ayrımı olmaksızın herkesin birbirine kız verdiği gerçeğini yansıtan bir eser.
 
  Daha evvelki albümlerim daha çok arabesk tarzındaydı. Fantezi pop tarzıyla hazırladığımız bu albümde kendimi buldum. İskenderun’u Türkiye’de en iyi şekilde temsil ederken, en çok izlenen müzik kanallarında kliplerimiz dönmeye başlayacak. Kendimi bulduğum ve kendimden fazlasıyla ödün verdiğim bu albümün Türkiye’de çok beğenilmesinden fazlasıyla mutluyum” dedi.
 

Emirhan’dan İskenderun Kızları Çıkışı!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş