Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bestece Parti Evi açıldı!

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Bestece Parti Evi’nin açılış törenine katıldı

Ekonomi   A+a-

 
  İşletmeciliğini Gözde Kavgacı’nın üstlendiği Bestece Parti Evi, düzenlenen törenle hizmete girdi.
 
  Pirireis Mahallesi Yaşar Doğu Caddesinde düzenlenen açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Rum Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ve davetliler katıldı.
 
  Açılış töreninde yaptığı konuşmasında, anne ve babaların çocuklarının özel günlerinde koşuşturmaca içerisinde olduklarını, bu nedenle özel günün karesinde yeterince bulunamadıklarını belirten işletmeci Gözde Kavgacı, Bestece Parti Evi ile anne ve babaların çocuklarının mutlu anının her karesinde bulunacağını söyledi.
  Doğum günü, bebeğin ilk dişi, anneler ve babalar günü gibi kutlama organizasyonu ve kostüm hizmeti verileceğini belirten İşletmeci Gözde Kavgacı, “Zaman su gibi akıp giderken, kutlanmaya değer özel günlerimizi unutmayalım. Bu özel günlerimizi anlam ve önemlerine yakışır şekilde yaşayalım, yaşatalım ve eğlence ile unutulmaz birer anı haline getirelim. Biz bu özel günlerde size keyifle yaşanacak dakikaları planlamak ve tadını çıkarmanıza yardımcı olmak için özel bir mekan hazırladık” dedi.
 
  Yaptığı konuşmasında, günlük yaşam ve iş koşuşturmacası içinde ailelerin çocuklarıyla daha az bağlantı kurabildiklerini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu bağlantıyı kurabilmenin, arada köprüler oluşturabilmenin en güzel yolları böyle güzel günleri anılaştırmaktan geçer. Anı köprüsünün artması, çocukla ileriki yıllarda daha çok bağlantı kurulmasını sağlar. Siz anı köprüsü atmakla, çocuk ve ebeveyn arasında büyük bir birliktelik sunacaksınız. Bu nedenle yaptığınız iş çok önemli ve ihtiyaç olan bir şey” diye konuştu.
 
  İskenderun’a yapılan her yatırımın misliyle döneceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar