Skip Navigation Links

Liman Vali Lekesiz'in gündemine taşındı

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'e nezaket ziyareti

Gündem   A+a-

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Beraberinde Meclis Başkanı Farabi Cihan Bozcuk, Başkan Vekili Abdul Kadir Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri Semih Çelikten ve Mahmut Bilen ile birlikte Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i ziyaret eden İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak, İskenderun Limanı ve yapılması planlanan yatlar için yanaşma yeri konularında bilgiler verdi.


Konuyla ilgili içerikli dosyada sunan Başkan Kavsak, “Böyle bir projenin hayata geçmesi başta ilimiz olmak üzere tüm bölgeye önemli katkılar sağlayacaktır. Özellikle Suriye ile aradaki vize sorununun kalkması turizm hareketliliği konusunda önemli kazançlar getirecektir. Oda olarak böyle bir proje için her türlü çalışmayı gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ayrıca İskenderun Limanı’nın hareketliliğinin kazandırılması için bir an önce Özelleştirme çalışmalarının noktalanması gerekir” dedi.
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ise, özellikle İskenderun Limanı’nın hareketlenebilmesi için yapılabilecek öneriler üzerinde durarak, “Bu liman bölgemiz için hayati değer taşımaktadır. Hep beraber neler yapılabileceği konusunda çaba göstermeliyiz. Üzerimize düşen görevi yerine getirebilirsek ekonomik anlamda büyük canlanma sağlarız. Ayrıca yatların yanaşma yeri konusundaki projeniz için de yasal çerçeve içerisinde elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet