Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anadolu’da Okumak İsteyen Bir Kızınız Var! Haberiniz Var mı?

Projesinin tanıtımı tüm hızıyla sürüyor…

Gündem   A+a-

 

 

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından hayata geçirilen 'Anadolu'da okumak isteyen bir kızınız var, haberiniz var mı?' projesinin tanıtımı tüm hızıyla sürüyor… Projeye destek vererek bir kız çocuğunun geleceğini aydınlatmak sizin elinizde..

 
 Anadolu’da Okumak İsteyen Bir Kızınız Var! Haberiniz Var mı?

 

 Projeye ilişkin bilgi veren ÇYDD İskenderun Şube Başkanı Emine Kurbal, dernek olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere verdikleri burs sayısını arttırmak amacıyla, yeni öğretim yılında kaynak oluşturma konusunda projeler ürettiklerini söyledi. Bu amaçla kamuoyunda bilinen başta 'Kardelenler' olmak üzere çok sayıda yürüttükleri projeler olduğunu anlatan Emine Kurbal şöyle konuştu:

 

 "Bu kapsamda 'Anadolu'da bir kızım var öğretmen olacak' projesiyle Türkiye'nin birçok yerinde maddi zorluk yaşadığı için öğrenim olanağı bulamayan kızlarımıza okula devam etme olanağı sağlandı. Bizlerde, 'Anadolu'da okumak isteyen bir kızınız var, haberiniz var mı?' sloganıyla bağışçılara seslenmek istiyoruz. Kızlarımız, okula gitmek istiyor. Kızlarımız, çocuk gelin, çocuk anne olmak istemiyor. Projemize destek olun. Ülkemize çağdaş ve eğitimli bireyler kazandırın. Bugüne dek yüz binin üzerinde öğrenim bursu veren ÇYDD bu öğrenim yılında da maddi zorluk içinde olan öğrencilerin yanında olmak istiyor.”

 

 

 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar