Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretinde Tufan’a tabandan tam destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’ın tüm ilçelerine gerçekleştirdiği ziyarette Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan’a

Politika   A+a-


OSMAN TUFAN'A TABANDAN TAM DESTEK 8.GÜN HABER ile 8gunhaber
 
  Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretinde Tufan’a taban destek
 
  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’ın tüm ilçelerine gerçekleştirdiği ziyarette Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan’a tabandan büyük destek vardı.
 
  Hatay’a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan ile sürekli bir araya gelerek istişarelerde bulunması dikkat çekti.
 
  Genel başkan Kılıçdaroğlu ile tüm ilçeleri gezerek birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Tufan’a Kırıkhan, Reyhanlı, Antakya Merkez ve Samandağ’da halk yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
 
  Küstürülmüş CHP’lileri kazanmak adına köy, köy, ilçe ilçe, uzak yakın demeden halkın ayağına giden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan’a verilen değer ve önem görülmeye değerdi.
  Partisini Hatay’da tek çatı altında toplamak için çalışan Tufan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile katıldığı Kırıkhan ilçe binasının açılış töreninde CHP’nin Kırıkhan tabanı ile gönül bağı kurdu. Tufan’ın etrafında birleşen Kırıkhan CHP Teşkilatı, birlik ve bütünlük adına örnek bir tablo sergilediler. İncelemelerde bulunmak üzere Cilvegözü Sınır Kapısı’na CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte giden Büyükşehir aday adayı Osman Tufan’ı partililer burada da yalnız bırakmadı. CHP Reyhanlı, Kırıkhan ilçe teşkilat başkanları başta olmak üzere bazı ilçelerin başkanları ve yöneticileri Cilvegözü’nde bir araya geldiler.
 
  Tufan’ın tabandan geldiğini, uzlaştırıcı ve birleştirici kimliğiyle örnek bir kişilik olduğunu belirten ilçe başkanları, poz vererek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
 
  Osman Tufan’a Kırıkhan, Reyhanlı, Antakya Merkez dışında Samandağ ve Samandağ’a bağlı, beldelerde de ilgi oldukça yoğundu. Samandağ’a bağlı Uzunbağ Beldesi’nde partililerle buluşan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Osman Tufan, burada kanaat önderleriyle bir araya geldi. Tufan’ı takdirle izlediklerini dile getiren Kanaat önderleri, CHP’nin Hatay’da başarılı olması için Tufan’ın desteklenmesi konusunda fikir birliğine vardılar. Sıcak ilgisini ve samimiyetine gittiği her yerde gösteren CHP Büyükşehir aday adayı Osman Tufan, kanaat önderleri ile sevgi, saygı ve bütünlük içinde CHP ile daha güçlü Hatay için önemli mesajlar verdiler. Kılıçdaroğlu’nun Samandağ mitinginde ilçe halkı ilk kez gördükleri Osman Tufan ile tanışmak için adeta sıraya girdiler.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretinde Tufan’a tabandan tam destek  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar