Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'a Elazığ'dan Ateş Düştü

Elazığı'ın Arıcak ilçesinde görev sırasında kullandığı BTR zırhı aracında ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybeden uzman çavuş Hakan

Gündem   A+a-


 
Şehit mi? Değil mi?
 
Elazığı’ın Arıcak ilçesinde görev sırasında kullandığı BTR zırhı aracında ilk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybeden uzman çavuş Hakan Tan’ın ölüm haberi İskenderun’daki baba evini yasa boğdu.
Alınan bilgilere göre Elazığ ili Arıcak ilçesinde görev yapan evli 2 çocuk babası Hakan Tan(38), dün gece bir görev esnasında kullandığı BTR aracı içerisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Tan’ın cenazesi otopsi için Elazığ Devlet Hastanesine gönderilirken ölüm haberi Hatay’ın İskenderun ilçesindeki baba evine acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. 39. Mekanize Tugay Komutanlığı’nda görevli subaylar, beraberinde sağlık ekibiyle birlikte gittikleri Esentepe Mahallesinde oturan aileye acı haberi vermelerinin ardından evin girişine Türk bayrağı asıldı. Oğlunun vefat ettiğini haberiyle yıkılan acılı Anne Fatma Tan (66)ile Baba Cuma Tan (68)oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü.
Baba Cuma Tan, gelini hemşire Sıdıka Tan (34) ile ve iki torununun Elazığ’da bulunduğunu belirterek,”Acımız büyük. Nasıl oldu anlamadık. Dün akşam telefon ile konuşmuştuk. İçime doğdu sanki. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. İçimiz yanıyor. Tek erkek çocuğumdu.Öptüm baba nöbetteyim dedi. Son öpüşü oldu gitti evladım. Alllah rahmet eylesin” dedi. Acılı aileyi ise İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Aygen ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya ziyaret ederek başsağlığı diledi. Esentepe Mahalle Muhtarı Doğan Keleş ise cenazenin yapılacak olan otopsinin ardından İskenderun’a getirilerek toprağa verileceğini akibetinin şehitlik olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceği konusunda bir şey söylenmediğini belirtti. Olayı duyan mahalle sakinleri cenaze evine akın ederken polis ve jandarma ekipleri ile sağlık ambulansı cenaze evinde hazır bekletildi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar