Skip Navigation Links

AK belediyecilik ile buluşalım

AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, mahalle toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Politika   A+a-

 
  AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, mahalle toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Dönmez, geçtiğimiz hafta sonu Dumlupınar Mahalle sakinleriyle buluştu.
 
  Birlik, beraberlik ve kardeşliği her zaman ön planda tutan Dönmez, bu kavramların İskenderun’u geleceğe güvenle taşıyacağına vurgu yaptı.
 
  İskenderun Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladığı günden bu yana İskenderun’da mahalle mahalle, ev, ev dolaşarak AK Parti’nin hizmetlerini ve AK belediyeciliği anlatan Mehmet Dönmez, Dumlupınar Mahallesi’ne konuk oldu.
 
  Yoğun kalabalığa hitap eden Dönmez, AK belediyecilik ile çağ atlayan illeri ve ilçelerin gelişmişlik düzeyini sıraladı. İskenderun’un bu kez iktidarla buluşacağına İskenderun Belediyesi’nde bu kez AK Parti bayrağı dalgalanacağını belirten Dönmez, “Çünkü geleceğimiz için buna ihtiyacımız var. 11 yıldan beri AK Parti bu ülkenin başında.. Vicdanıyla Allah’a hesap veren Anadolu insanları ülkemizi yönetiyor. Her seçimde AK Parti’nin oyları katlanarak artıyor. Gelin İskenderunlular olarak bu kervana bizde katılalım. Kentimize bu kez iktidarla buluşturalım. İnanın, bunda kazanan sadece İskenderun olur” diye konuştu.
 
  Vatandaşlarla artık gönül bağı oluşturan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “AK Belediyecilik ile buluştuğumuz halde, İskenderunumuzun bütün sorunları 2-3 senede kökünden bitecek. Koskaca İstanbul’un sorunlarını bitiren kanalın altına tüp geçit yapan bir iktidar, İskenderun’un sorunlarını hayli hayli çözer. İşte bu bakımdan yerel seçimlerde güçbirliği yapalım. AK belediyecilik ile buluşalım” ifadelerini kullandı.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet