Skip Navigation Links

MUSİAD Bölgemizin başarılı sanayicilerini ödüllendiriyor

Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in katılımlarıyla ISO verilerine göre Türkiye'de ilk 500 firma arasına giren bölgemiz sanayicilerine 26 Kasım Cumartesi g

Gündem   A+a-

 
MUSİAD Bölgemizin başarılı sanayicilerini ödüllendiriyor
 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in katılımlarıyla ISO verilerine göre Türkiye’de ilk 500 firma arasına giren bölgemiz sanayicilerine 26 Kasım Cumartesi günü ödül töreni düzenliyor.
 
MUSİAD Hatay Şube başkanı M.Fatih TOSYALI yaptığı açıklamada’ ISO verilerine göre ülkemizde ilk 500 e giren bölgemizin güzide sanayicilerine başarılarından dolayı plaket takdim etmek üzere Adalet Bakanımız Sayın Sadullah Ergin’in ve MUSİAD Genel Başkanı Sayın Ömer Cihad Vardan’ında katılımıyla bir araya getirmek istiyoruz.
 
Her geçen gün yaptıkları yatırımlar ve yakaladıkları ivme ile ülkemiz ekonomisine güç katan, bölgemizde istihdam konusunda önemli rol alan ve dolayısıyla başarılarını ISO verilerinde ilk 500 firma arasında yer alarak tescil eden sanayicilerimiz ve iş adamlarımızın başarılarını takdir etmek için, değerli şube üyelerimizce 26 Kasım Cumartesi günü Yelken Kulübünde saat 18:00’ da başlayacak ödül ve plaket töreni yapma karar aldık.
 
MUSİAD Hatay Şubesinin; daha önceden de olduğu gibi bundan sonrada, bölgemize değer katacak bir çok çalışma ve program organizasyonları olacaktır.
 
26 Kasım cumartesi günü yapacağımız ödül ve plaket törenimizin bölgemize yeni bir heyecan ve ivme getirmesi dileğimle selam ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet