Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İDÇspor da Sağlık Testinden Geçti

Özel Gelişim Hastanesi İDÇspor ile sağlık sponsoru protokolü imzaladı.

Gündem   A+a-

 

 Kentimizi Spor Toto 2. Liginde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, yoğun ve mutlu geçen kamp döneminin ardından geçtiğimiz hafta sonu Özel İskenderun Gelişim Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

 

 İskenderun Demir Çelikspor ile sağlık sponsorluğu imzalayan Gelişim Hastanesi, geçtiğimiz hafta sonu takım futbolcularını ve teknik heyeti muayeneden geçirdi. Kulüp ile sağlık sponsorluğunun protokol imzalama töreninde konuşan Hastane Direktörü Ozan Yaşar, hastane olarak yatırımların tüm hızıyla sürdüğü bir ortamda sporcu sağlığı merkezi kurma hedefi içerisinde olduklarını vurgulayarak, “Sporculara ve halka en iyi imkânlarla hizmet vermek gayretindeyiz. Bölgemiz sporuna da çok önem veriyoruz. Biz de bu konuda bir sporcu sağlığı merkezi kurarak katkı sunmak istiyoruz. İskenderun’a önemli yatırımlar yapmak noktasında çok yüksek maliyetli cihazın test çalışmaları başlıyor. En kısa sürede en iyi hizmet alarak, herkesin hastanemizden gönül rahatlığıyla ayrılmasını istiyoruz” diye konuştu. İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Genel Kaptanı Kazım Aydın’da, Geliş hastanesinin İskenderun’daki yatırımlarını yakında takip ettiğini, sağlık sektöründe bölgenin öncü hastanelerinden biri olacağına inandıklarını belirtti.

 

 Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, teknik heyetinden futbolcusuna kadar tüm ekibi sağlık kontrolünden geçirdi. Kardiyoloji, Dahiliye, Genel Cerrahi, Nöroloji, Ortopedi branşlarında gerekli muayeneleri yapılarak, EKG, Eforlu EKG, Solunum Fonksiyon testi, Akciğer Grafikleri, tüm laboratuar tetkikleri yapılan futbolcuların sağlıklı oldukları hastanece tescillenmiş oldu.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar