Skip Navigation Links

Atalay'dan Hatay Çıkartması

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin, çadır kentlerde yaptıkları incelemenin ardından Hatay Havaalanı'nda açıklamalarda b

Gündem   A+a-

Atalay’dan Hatay Çıkartması
 
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin, çadır kentlerde yaptıkları incelemenin ardından Hatay Havaalanı'nda açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin, çadır kentlerde yaptıkları incelemenin ardından Hatay Havaalanı'nda açıklamalarda bulundu. Atalay, yaklaşan kış nedeniyle çadır kentlerde kalanların ihtiyaçlarının bulunup bulunmadığını yerinde kontrol ettiklerini söyledi. Suriyeli vatandaşlarla yüz yüze görüştüklerini aktaran Atalay, Bize bir sorunları olmadıklarını ve Türkiye'ye müteşekkir olduklarını belirttiler. Çadır kentlerde çoğunlukla kadın ve çocuklar var. Çocukların büyük bir bölümü öğrenim görüyor. Onlara Arapça ve Türkçe bilen öğretmenler eğitim veriyor. Ancak kış nedeniyle kaldıkları çadırların yeterli olup olmadığını inceledik ve kendilerini dinledik. Buradaki incelemelerimizi bir rapor haline getirip Başbakanımıza pazartesi günü sunacağız” dedi. 
 
'BAŞKAN OLMAK AYRI, LİDER OLMAK AYRI'
 
Hakkında, 'Köstebek' açıklamasında bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri hatırlatılan Atalay, şöyle dedi: “Şu anda konuşmak istemiyorum. Ancak dava hakkım saklı. Siyaset alanında her zaman bu gibi aslı astarı olmayan konular gündeme gelir. Ancak biz bunları gündemde tutmak istemiyoruz. Biz iktidarız, muhalefetin işi gücü böyle muhalefet yapmak. Oysa başkan olmak ayrı lider olmak ayrıdır. Başkan Kılıçdaroğlu'nun kalıcı değil, geçici olduğunu tahmin ediyorum.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet