Skip Navigation Links

Gazilerden Başkanımıza Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 

 Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.

 Makamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik Başkanı Neşet Turhan ve dernek yönetiminin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak amacıyla Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret ettiklerini belirten gaziler, “30 Ağustos Zafer Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bizim en büyük bayramımız” dediler.

 Kıbrıs muharip gazileri olarak, savaş gazisi olduklarını belirten gaziler, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı hizmetlerden, halkla içiçe olmasından, dayanışma ve yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

 Toplumda huzurun halka eşit ve adaletli hizmetle sağlanacağını, bu bilinçle çalışmaların sürdürüldüğünü ve İskenderun’a önemli hizmetler verildiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’da huzur ve güven ortamında, kardeşlik içerisinde yaşıyoruz” dedi.

 Konuşmasında, Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, dünyada 1.5 milyar müslüman batının sömürgesinde olduğunu belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve laik, demokratik cumhuriyet sayesinde bu sıkıntılardan uzakta, birlik ve beraberlik içerisindeyiz” dedi.

 Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek. Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcilik Başkanı Neşet Turhan’a ziyaret anısına, İskenderun’un fotoğrafının yer aldığı anı tabağı verdi.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet