Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Üzüm Festivali Bu Yıl da Coşkulu.

Hassa-Hacılar Köylüleri 5.Üzüm Festivalinde buluşuyor.

Gündem   A+a-

 

 Hassa- Hacılar Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği ile Ardıçlı Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu “ÜZÜM FESTİVALİ” tüm hızıyla devam ediyor.

 Bu yıl 5.si gerçekleştirilecek olan ve 31 Ağustos 01 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Üzüm Festivalinde programın oldukça yoğun geçmesi bekleniyor.

 Üzüm Festivaliyle ilgili bir açıklama yapan Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu şunları belirti.

 “Bu yıl 5. sini gerçekleştireceğimiz Üzüm Festivalini Hacılar Köyü Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği ile Ardıçlı Belediyemiz ile müşterek yapmaktayız. Gurbetteki vatandaşlarımızın sıla özlemini gidermek ve Hacılar köylülerini kaynaştırmak amacıyla yaptığımız bu etkinliğe bütün halkımızı davet ediyorum .”dedi.

 Hacılar Köy Ağası ve Kırıkhan Diş Hastanesi Başhekimi Dt. M. Mustafa ŞIK ise yaptığı açıklamada;

 “Hassa’nın en eski tarihi geçmişine sahip ve Kırıkhan Dişçilerinin köyleri olan Hacılar Köylülerini bir araya getirmek, hasret gidermek amacıyla her yıl geleneksel olarak yaptığımız, Kaynaşma Gününde çeşitli etkinlikler yapacağız. Gurbetteki hemşerilerimizle hasret gidereceğiz. Köyümüzün kültürünü doya doya yaşayacağız” .dedi.

 Cumartesi akşamı Ardıçlı Beldesinde Haluk Levent’in açık hava konseriyle başlayacak olan “Üzüm Festivali;

 Pazar Günü, Hacılar Köyü’nde Protokol konuşmaları, en iyi üzüm yetiştiricisinin seçilmesi, yöresel deve oyunu ve yemek programının ardından köy gezisiyle “Üzüm Festivali sona erecek.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş