Skip Navigation Links

Adımız Hizmet Soyadımız Türkiye Olacak!

Hatay’ın Payas ilçesinde resmen görevine başlayan Kaymakam İrfan Demiröz

Gündem   A+a-


PAYAS YENİ KAYMAKAMI GÖREVEBAŞLADI 8.GÜN HABER ile 8gunhaber

Hatay’ın Payas ilçesi  Kaymakamı İrfan Demiröz, kamu kurum ve kuruluşları yetkilileriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı şiir gibi konuşmasında hem çok önemli dersler verdi, hem de ilkelerini anlatırken sözlerinin ardında ise ekibine ciddi uyarılar vardı. Hizmette sınır tanımayan Hatay Valisi Lekesiz ve Başkan Altan’la çalışacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Demiröz’ün bu sözü büyük takdir ve beğeni topladı.

Hatay’ın Payas ilçesinde resmen görevine başlayan Kaymakam İrfan Demiröz, Payas’taki kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından karşılandıktan sonra tanışma toplantısı yapıldı.

Kendini, ilkelerini ve vatandaşla devlet arasında kurulacak köprünün önemini anlatan İrfan Demiröz, şiir gibi konuşmasında aslında çalışma arkadaşı olacak yetkilileri de bir nevi uyarmış oldu.

Payas’ta çalışma ilkelerini anlatan Kaymakam İrfan Demiröz’ün konuşması özetle şöyle:

Devlet memuriyetinde 10’ncu görev yerim. İnşallah 10 numaralı bir yer olur temennisindeyim.. Kendisini 20 senedir tanıdığım 24 saat çalışma kendisine az gelen Hatay Valimiz Celalettin Lekesizle çalışacağım. Yine çok başarılı gördüğüm projeci, çalışkan ve aktif bir belediye başkanı Bekir Altan ve  ekibiyle birlikte çalışacağım için kendimi şanslı hissediyorum. Cahillik, yoksulluk, ayrımcılık ve adaletsizlik gibi şeylerden çok korkarım. Hayatta üç temel ilkeye inanıyorum; İstemek, Mevla diyor ki isteyin, istemeden niye vereyim.. Çalışmak üç dua etmek.. Bu üç ilkeyi Payas’ta yaşatacağız. Mazeretlerden çok neticelere inanacağız ve çalışırken sabırlı olacağız. Çünkü bizim görevimiz; muhabbet fedailiği yapmak. Asla kindarlığa ve nefrete asla izin vermeyeceğiz. Zatan bu vaktimiz kalmayacak.  Devlet dedikleri çatık kaşlı adam olmayacağız. Çünkü devlet dairelerindeki oligarşik bürokrasinin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir kardeşinizim.  Herkese devletin kapılarını ardına kadar açık tutmak, ama  bu arada istekle ihtiyaç arasındaki dengeyi de iyi korumak. Her şey istenir ama sabırlı olunacak. Temel görevimiz bizim vatandaşa hakim olmak değil, onlara hizmetkar olmak. İncitmeyeceğiz ama incinmeyeceğiz. “ 

Adımız Hizmet Soyadımız Türkiye Olacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet